Příjemné pracovní prostředí
Fajn kolegové
slušná mzda
benefity
Nefungující flexibilní pracovní doba ( součást benefitů )
Naprosto nefunkční system zaškolení - prostě skoč a plav..
Nutnost práce z domova i po večerech a víkendech
Nesmyslné deadliny...
nebyl jsem s nimi spokojen a nikdy si už od nich nic nekoupím. Jediný pozitivo jsou zaměstnanci.
peníze, koordinace společnosti, vedení společnosti, levná pracovní síla, nepřehlednost v práci. Vyhodili mě protože jsem marodil (snížena imunita, místo dialogu mě neprodloužili smlovu. Firmu vedou neschopní lidi. Měli zůstat raději v počernicích. Po 10 letech se rozhodli otevřít kammené pobočky. LOL.
Bezva byla zaměstnanecká sleva a společné akce (teambuildingy).
Nejvyšší vedení by mělo více dbát na výběr vyšších postů managerů. Trošku lidštější přístup by nebyl na škodu. Zapomíná se, že "spokojený zaměstnanec = spokojený klient". Zkrátka když nejste v permanentním stresu, jste výkonnější a pácháte méně chyb.
Pokud máte nad sebou dobrého vedoucího, který se za vás jako zaměstnance dokáže postavit, tak je to práce, která člověka i baví.
Hodně pozic je v Mallu jen sezónních, tak jednat na rovinu, že pozice je na dobu určitou a neslibovat dobu neurčitou. I když pár lidí si pak smlouvu na dobu neurčitou po prokázání zkušeností vysloužilo. Větší komunikace mezi odděleními. Byli jsme jedna firma, ale připadala jsem si, že ve firmě je snad 15 malých firem (každé oddělení jedna). Každý si chránil svoje oddělení a snažil se, selhání hodit na další oddělení. Bohužel to i u vedení procházelo.