V TIMA si nejvíce cením přátelského kolektivu a ochoty spolupracovat. Firma nabízí několik příjemných benefitů – například služební telefon, občerstvení na pracovišti a wellness víkend pro ženy, což velmi oceňuji. Práce je pestrá a díky různorodým úkolům jsem se mohla zdokonalit v mnoha oblastech – od organizace přes komunikaci až po samostatnost v řešení úkolů. Oceňuji také stabilitu firmy a férový přístup k zaměstnancům.
I když jsem celkově spokojená, určitě by se našly drobnosti, které by šly vylepšit. Například by se hodilo více prostoru pro pravidelnou zpětnou vazbu nebo možnost dalšího vzdělávání formou školení. Občas je práce časově náročná, takže by pomohlo lepší rozložení úkolů. Ale celkově to nejsou zásadní problémy, spíš podněty ke zlepšení.
Jobs for people aged 50+
Firma TIMA je podle mého názoru vhodná pro lidi nad 50 let, protože si váží zkušeností a nabízí stabilní pracovní prostředí. Kolektiv je přátelský a respektující, což vytváří příjemnou atmosféru i pro ty, kteří hledají smysluplné uplatnění. Vedení přistupuje ke všem zaměstnancům férově, bez ohledu na věk, a umožňuje využít dlouholeté zkušenosti v praxi.
Freedom and independence
Ve firmě TIMA mají zaměstnanci prostor pracovat samostatně a převzít odpovědnost za své úkoly. Vedení důvěřuje lidem, podporuje vlastní iniciativu a umožňuje zapojit se do rozhodování i navrhování řešení.
Ve firmě TIMA spol.s.r.o. panuje férová a přímá komunikace. Líbí se mi, že vedení naslouchá, a když se ozvete s návrhem, řeší se to. Práce je někdy náročná, ale člověk za sebou vidí konkrétní výsledky.
Vhodné pro lidi, kteří jsou samostatní, umí přiložit ruku k dílu a ocení stabilní zázemí bez zbytečné korporátní omáčky.
Firma se neustále vyvíjí a bylo by super ještě víc digitalizovat některé procesy, hlavně kolem dokumentace. Ale už se na tom pracuje.
Meaningful work
Naše práce má konkrétní výsledek – poctivě odvedená stavba, která slouží lidem. Ať jde o bydlení, veřejný prostor nebo technické zázemí, vždy vidíme, co za námi zůstává. Navíc nás baví, když můžeme být u věcí od začátku až do konce. Pro lidi, kteří chtějí tvořit něco trvalého a hledají práci, která má hmatatelný výsledek i smysl, je TIMA dobré místo.
Opportunities for career advancement
Oceňujeme aktivní přístup, spolehlivost a zájem o věc. Kdo má chuť posouvat se dál, má u nás prostor ukázat, co v něm je. Dáváme příležitost lidem, kteří chtějí na sobě pracovat, a často podporujeme postup zevnitř firmy. Prostředí je férové a otevřené – schopní lidé si u nás cestu najdou.
Did you find TIMA, spol. s r.o. - obchodně výrobní služby interesting?
There are 2 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?