nepravidelne smeny, nekdy delaty 2 dny nekdy 6 v tydni
cez vanocni svatky musite chodit krmit zvirata za voucher ktery ktery vam daji za 3 mesice, kdyz jim to tak 500X pripominate
oblastni v Praze porad slibuje ale nic nesplni a chova se arogantne
za dva roky jsme meli 6 dodatku o zmene platu, znizeni a zvyseni
Práca so zvieratami
Prístup vedúceho predajne a hlavne prístup oblastnej managerky. Prehadzovanie z kramu na krám bez predchádzajúceho upozornenia. Nezmyselne nastavené ciele.
Naučila jsem se více komunikovat a jednat s lidmi, což je skvělým benefitem i celkově do života. Obrovským plusem pro mě byli moji kolegové, se kterými jsem si rozuměla a vždycky jsme se vzájemně podporovali, ale to jsem možná mohla mít jen štěstí na super lidi. Fajn benefitem byla stravenková karta, kterou mi slibovali hned po zkušební době. Dostala jsem ji sice až o něco později, ale bylo fajn ji mít a využívat ji.
Vadil mi přístup vedoucí prodejny. Byla přísná a nic neodpustila, což se dá ještě chápat. Ale nic jí nebylo dobré, ať práci člověk odvedl jakkoliv a sebevíc se snažil, stejně jste od ní nikdy neslyšeli chválu, ale pouze nekonstruktivní kritiku. Byla milá vždycky, jen když po vás něco nutně potřebovala..to jste jí byli dobří a byla najednou kamarádská, ale jinak to byla šílená osoba. Chtěla po člověku až příliš a vůbec neuměla ocenit práci. Ale tak to je o povaze a o tom, jaké má člověk štěstí na lidi. Nikdy nevíte, kde na koho a na jakou povahu nadřízených narazíte. S tím nic nenaděláte. Pracovní doba krátký/dlouhý týden a 12ti hodinové směny. Tomu bohužel opravdu neodpovídal plat okolo 13-14 občas max. 15 tisíc. Ale každý to vidíme jinak.
Jako první job asi fajn, kolegové v pohodě, ale plat mizerný. Na prodejně malé, špinavé zázemí spojené se skladem, což bylo na celodenních směnach nepříjemné.
PetCenter je srdcova záležitost. Mate svou prodejnu, kde si můžete přizpůsobovat zboží a zvířátka, tak jak potřebujete vy a vaši zákazníci. Oceňuji přivydelani formou soutěži a stravenkovou kartu + 40% zamestnaneckou slevu.
S komunikací z Centrály, dostupnost zboží, dlouhá cekacka na technické oddělení. Nemohu vyhovit všem zákazníkům, pokud nemám dostatečně zásobeny sklad. Velikost ubikaci pro zvířátka určitě zlepšit.