Naučila jsem se nebyt za každou cenu na všechny hodna a vyjit vsem vstric,nevyplaci se to.
Kolektiv byl v celku fajn.
Nejspokojenejsí jsem byla kdyz prislo konecne volno a aspon chvili jsem nemusela na tu hruzu myslet.
Mzda. Chovani vedoucich kteri se chovaji nadrazene vuci prodavackam a to neni z daleka vse.
Upřímně nevím, pracovalo se mi dobře, protože jsem se mohla spolehnout že výplata přijde v termínu na účet. Ale vadilo mi, že mě mí nadřízení zneužívají a sami nic nedělají.
Asi by bylo třeba větších kontrol na pracovištích a hlavně větší dohled na pracovní morálku vedoucích pracovníku.
Zaměstnavatel přispíval 300,- na ovoce a zeleninu pře Vánocemi. Domluvili jsme se vždy předem na čerpání dovolené a vycházeli vstříc.
Zdarma zaškolení na terminál Sazka.
Výměna směn možná dle domluvy s ostatními zaměstnanci a vedoucí.
Kariérní postup.
Změna stravenek Hruška na jiný typ. Které lze uplatnit i v jiném obchodě či restauraci než jen v Hruška obchodech.
Zvláštní psychologické školení zaměstnanců v chování k zákazníkům i ke kolegům.
Soboty otevřeno do 12h, neděle zavřeno.
Kamerový systém na prodejnách = jsou tam většinou atrapy.
Ochranka hlavně v období sociálních dávek a v odpo hodinách od 16h do zavíračky.
Možnost anonymní stížnosti na kolegy či vedoucí pracovníky. A včasné řešení záležitosti.