Kolegové jsou tu supr a je na ně spolehnutí, nebýt jich, tak už tu nepracuji
vedení společnosti
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu, je pro nás důležitá. Mrzí nás Vaše špatná zkušenost, věříme ale, že nasloucháním a opakovanými průzkumy spokojenosti mezi zaměstnanci se nám podařilo hodně věcí změnit k lepšímu, což jistě dokládá i to, že s námi stale zůstáváte. Vedení Viterra Czech
Je to bezcharakterni firma která nehodnotí své zaměstnance a i když vám řeknou že se vaše platové ohodnocení zlepší není tomu tak a co hůř po posledním zvyšování mezd bereme o dost méně protože nám dali sice část osobního ohodnocení do základu ale ten zbytek už ne to ve finále vypadá tak že bereme min. O tisíc korun méně....super
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu, která je pro nás důležitá. Mrzí nás Vaše nespokojenost, protože v rámci firemní strategie každoročně mzdy navyšujeme, a to podle výsledků plnění tzv. KPI, které pro hodnocení práce slouží; zároveň se snažíme, abychom naše zaměstnance odměňovali férově. Vedení Viterra Czech
fungovani hr a celkove politika hr a priority a chovani k zamestnancum.
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu, je pro nás důležitá. Mrzí nás Vaše špatná zkušenost stran přístupu k zaměstnancům, ale věříme, že i díky průzkumům spokojenosti mezi zaměstnanci a většímu naslouchání a otevřeným diskuzím se nám podařilo již některé věcí změnit k lepšímu. Prostřednictvím průzkumů a vzájemným dialogem se budeme snažit o zlepšování a nápravu i do budoucna. Vedení Viterra Czech
Vyměnit pár lidí ve vedení,za ty kteří by uměli ohodnotit práci zaměstnanců i finančně.Nabízené benefity jsou nezajímavé a pro řadové zaměstnance k ničemu.
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu, která je pro nás důležitá. Oceňujeme, že jste s námi již vice než 10 let a Vaše nespokojenost nás mrzí, neboť si pracovitých lidí vážíme a chceme, aby se u nás zaměstnanci cítili dobře. Proto se snažíme každým rokem nejen revidovat mzdy abychom naše zaměstnance odměňovali férově a dle jasných kritérií (KPI), ale také provádíme průzkum názorů mezi zaměstnanci, abychom společně s nimi mohli reagovat na případné připomínky a podněty tak, aby posouvaly naši společnost dopředu. Vedení Viterra Czech
Chtělo by to kompletně nové vedení. Které chápe že když se firma postará o zaměstnance tak se pak zaměstnanec rád postará o firmu. A které si nemyslí že benefit je to že máte kam jít na záchod.
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu, která je pro nás důležitá. Oceňujeme, že s námi i přes negativní zkušenosti zůstáváte již vice než 2 roky a proto věříme, že se nám podařilo některé oblasti zlepšit nebo změnit i díky vzájemným diskuzím a nasloucháním, neboť nám názory našich zaměstnanců nejsou lhostejné. Vedení Viterra Czech
There are 12 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?