- přátelský a veselý kolektiv
- kolegové, kteří vždy vyjdou vstříc
- skvělé vedení firmy, které je otevřené nápadům a diskuzi
- férové jednání ze strany HR
- přátelský kolektiv, uvolněná atmosféra
- flexibilita na pracovišti
- moderní pracovní prostředí (gym & game zóna) s občerstvením na pracovišti (kromě kávy k dispozici volně sušenky a ovoce)
- možnost kreativního přístupu ke své pracovní náplni a úkolům (osobní rozvoj)
- s nadřízený se dá na všem dohodnout
- firma s jasnou strategií a vizí
V každé firmě se najde něco, co se dá dělat jinak a lépe.
Téměř rodinná firma, skvělí kolegové, zajímavá práce, nádherné kanceláře, ale i možnost práce z domova. Ideální pro lidi po škole, kteří když jsou šikovní, rychle dostanou příležitost podílet se na zajímavých a náročných projektech. Osobně jsem nastoupil do Trasku hned po škole a zůstal jsem tady navždy. A rozhodně nelituji.
Ve firme panuje přátelský duch, lide se k sobe chovaji férově a rozumně. Zamesnavatel poskytuje velkou řadu benefitů. V neposlední řadě je to práce na zajímavých projektech!
Snad jen kafe v kafetérii... neni to úplně moje volba :)
Jako nováček oceňuji zejména prostor, který člověk na začátku dostane. Kolegové jsou pohodoví a nápomocní - stačí se jen zeptat.
Z pohledu firmy oceňuji snahu o propojení a spolupráci jednotlivých oddělení a spoustu akcí, kde si každý najde to své. Ať už jsou to odborné přednášky nebo teambuildingové aktivity.