Finance ... státní podnik v odvětví dělník a pod. Je pro mladé lidi uplne na prd berete malo peněz za stejnou ne li více práce o proti kolegům co jsou o 30 let starší
- :) s nádherným nemocničním parkem a historií areálu nemocnice,
- kulturními akcemi pořádanými nadšenci v nemocnici,
- možností závodního stravování,
- výbornou dostupností MHD,
- mírně nadprůměrným platem.
- Celkové podfinancování nemocnice a z toho plynoucí jen pomalu se zlepšující stav celého areálu. Platy zdravotníků a provozního personálu jsou velmi nízké.
- :( Při nástupu zejména s úděsnými podmínkami k práci- byli jsme namačkáni 4 pracovníci v malé nevyhovující špatně vybavené kanceláři (když chtěla kolegyně projít, museli jsme vstát a uvolnit místo), zastaralá IT technika, nefunkční kopírka a tiskárna, zastaralé a nedostatečné vybavení nábytkem. Vše se postupně zlepšilo, ale byl to boj, budilo to nevraživost a všechno se táhlo velmi dlouhou dobu.
- Ze strany vedení i zaměstnanců nepochopení významu práce oddělení výběrových řízení, jeho opodstatněnosti, náročnosti, složitosti a stresovosti práce. Osazenstvo nemocnice nás bralo jako zbytečné nutné zlo.
- Poměrně častá kontraproduktivní nespolupráce, formalismus a nefungování běžných provozních vazeb při manažerském řízení podniku, kterým je i nemocnice. Provoz nemocnice nespočívá jen na zajištění fungující lékařské péče.
Did you find Psychiatrická nemocnice Bohnice interesting?
There are 6 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?