Množství benefitů se stále rozšiřovalo. Slušná základní mzda.
Nemožnost skloubit osobní život a pracovní. Velmi přísný systém hodinového výkonu. Nebyla možnost obsadit směny více lidmi. Jako vedoucí pracovník jste po dobu vaší oficiální směny dělal práci pokladních a až po skončení směny jste mohl chtě nechtě začít teprve svou práci vedoucího. Kolikrát i směny,kdy byl člověk v práci 6 dnů v týdnu a 15hodin denně. Hodně časově náročné a dlouhodobě stresující.
Security and stability
Pravidelné zvyšování mezd, na obchod a prodej obecně opravdu slušná mzda, do toho stravenky, což bylo cca 1200,- ve stravenkách a navíc zavedení platební karty,takže odpadlo přepočítání při placení. Stabilní zaměstnání ve smyslu jistoty práce, pokud jste ale šikovní a pracovití,tak vás čeká pendlování mezi filiálkami, kde je potřeba.
Skoro zničím
Ano po výpovědi mi nevyplatili peníze na které jsem měl nárok ani po odpracování nedali jako všem vánoční poukaz. Nechodilo se na pauzy které byly stržené častokrát zůstávat déle a nuceni být odcipovan a mnoho dalšího
neexistoval soukromý život, na zavolání přijít, vzhledem k nedostatku pracovní síly byl velmi špatně fungující kolektiv - někdo se válel, ostatní na něj museli pracovat...zaměstnavatel to samozřejmě neřešil...nikoho by tam neměl
Firma se pomalu mění. Jde to velmi pomalu, ale jde to.
Vadí mi jejich šíleně nastaveny hodinový výkon. Vaši mi taky, ze u oblastních jim stačí, aby měli v poradku tabulky a jsou spokojený, ze je nezajímá jestli ov je opravdu přínosem pro firmu
Benefitní cafeterie
Dárkové karty