Co pracuji na vývoji tak za mě určitě dobře, že vývoj jde neustále dopředu a používáme k práci nejnovější technologie. Dále se mi líbí, že zaměstnavatel klade důraz spíš na kvalitu, nežli na rychlost výovje.
Co zde pracuji rok tak jedem stále bez nějaké agilní metodiky. Rád bych pracoval dle nějakého připraveného plánu alespoň na další dva týdny. Občas tu pak vznikají situace, kdy se developerovi něco zadá a musí to být hotové co nejdřív (většinou nějaké speciální projekty).
Měla jsem štěstí na fajn kolegy i přímé nadřízené. Vyhovovala mi pružná pracovní doba i možnost občasné práce z domu. Firma měla i pěkné benefity.
Lepší finanční ohodnocení pro zaměstnance, pracující více let (př. základní mzda se mohla po odpracovaných letech přiměřeně navyšovat, noví zaměstnanci tak měli mnohdy vyšší základ než starší kolegové, což mi přišlo nefér).
Stabilní společnost, která věděla co chce a šla si za tím, snažila se hledat mezery na trhu a tyto zaplnit. Kolektiv je výborný
Nové vedení se chová podivně, část teamů má benefity, jiní jsou trestáni za každou maličkost, záleží do kterého teamu je člověk zařazen. Jinak slibů hodně, realita pokulhává, pro zaměstnavatele jste pouze číslo v seznamu.
Mě osobně hodně naplňuje náplň mé práce, ve které se můžu realizovat. Líbí se mi i samostatnost, kterou k tomu dostávám a vím, že odvedenou práci zaměstnavatel ocení. Super je pružná pracovní doba a work life balance. Opravdu chodím domů s čistou hlavou...
Někdy bych zlepšila komunikaci ve firmě ale to je asi všude :-).
Did you find ATLAS consulting spol. s r.o. interesting?