Chování se ke klientům ze strany nadřízeného.
Nerespektování postižení klientů a jejich zájmů.
Nespravedlivé chování ze strany nadřízeného.
Nerespektování názorů zaměstnanců.
Neoceněná práce zaměstnanců a přehazování práce nadřízeného na zaměstnance. Vulgární a neprofesionální jednání nadřízeného.
Jobs for people with no work experience
Získají cenné zkušenosti jak jednat s vedením, dozví se jak mohou fungovat vztahy v týmu dobré či špatné. Zjistí, na co by si měli dát pozor při jednání s vedením a týmem. Navíc lidé bez zkušeností se lépe adaptují, lépe se formují. Jsou otevření novým věcem a nepřinášejí s sebou staré návyky, zejména pokud pracovali v sociálních službách. Nejsou vyhořelí a vnesou do práce čerství vzduch a nové nápady. Spíše si sednou s vedením, protože nemají srovnání s něčím lepším či horším. Pro organizaci by jistě tito lidé byli větším přínosem.
Se spolupracovníky tvoříme velmi dobrý tým. Rozumíme si a v oblasti služeb, které poskytujeme našim uživatelům, kteří v Domově žijí, je týmová práce velmi důležitá. Stejně tak i spokojenost pracovníků je pak znát na kvalitě poskytovaných služeb.
Pracuji na odloučeném pracovišti Murgasova, kde žijí uživatelé na domacnostech po 8. S kolegy se na domacnostech střídáme podle měsíčního harmonogramu služeb, který připravuje vedoucí s ohledem na naše požadavky ohledně volna a dovolené. S uzivateli kromě pečovatelské prace mohu dělat různé aktivity, např vaření, vychazky, vylety, proto jsem v práci spokojena
Nemam predstavu, situace na hlavni budově je odlišná od odloučeného pracoviště Murgasova. Rozhodně bych se vice zabývala výběrem vedoucího pracovníka na jednotlivých odděleních.
There are 2 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?