Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Největší spokojenost s podřízenými z oddělení. Volnější pracovní doba. Možnost rozvíjet se a zlepšovat a prohlubovat své znalosti a dovednosti.
Nespokojenost s organizací především na odboru, ale také někdy napříč celým magistrátem. Přerozdělování úkolů od vedoucího na podřízené bez ohledu na celkovým objem práce zaměstnance. Žádná komunikace a porozumění s výsledkem odchodů kolegů, kteří jsou velmi profesionální a zkušení. Jinde po nich jenom "skočí".
Hodně se zlepšily benefity pro zaměstnance a také kladně hodnotím stravenkový paušál (hodnota stravného je vyplácena na bankovní účet). Je rovněž dobré postupné navyšování sickdays. Poměrně dobrá komunikace s vedením odboru a možnost využít teambuilding.
Zlepšil bych bezpečnostní opatření ve vztahu k veřejnosti (konfliktní klienti jsou stále častější)
Zabývám se oblastí, která mě baví. Možnost být u důležitých jednání a věci ovlivnit.
Pracovní cesty, výjezdní porady, home office.
Přílišná byrokracie.
Nekompetentní jednání některých politiků.
Omezení v IT - nemožnost používání běžných nástrojů, jako jsou VPN, Skype.
Zastaralý přístup k pracovní době v samosprávných činnostech - potřeba větší flexibility začátku i konce pracovní doby.
Nerovný přístup k organizačním útvarům - některé odbory mají jiné podmínky (projde jim, co by jiným neprošlo).
Omezené možnosti parkování jízdních kol ve většině budov.