Jsem zde spokojena s platem, kolektivem i nadřízenými. Je zde pěkné prostředí, všechny možné pomůcky.
Ne.
Security and stability
Jedná se o státní organizaci, která poskytuje služby, které budou potřeba stále - jedná se o poskytování služeb seniorům. Výplata je vždy 12. v měsíci, pravidelně. Je zde jistota doživotní práce.
Opportunity to learn new things
Práci pečovatele můžete vykonávat, i když nemáte žádné speciální vzdělání. Naučíte se tak věci, které jste nikdy nedělali.
Momentálně jsem nadmíru spokojená, protože Vedoucí útvaru sociální a zdravotní péče - od roku 2019 - umí kladně řešit různé situace, je férová a hlavně lidská. Když to porovnám s tou předešlou nadřízenou je to markantní rozdíl, a hlavně je to teď tady o 100% lepší.
S ničím: 0 komunikace, 0 zacvik, nedostatek prostoru pro osobní život, špatný přístup k uživatelům služby, prakticky žádná důvěra, snižování zaměstnanců na těch nejnižších pozicích. Individuální plánování nevychází z potřeb uživatele služby. Harmonogram, který uživatelům bere svobodu rozhodování. Metody a techniky, které by mohly uživatelům pomoc jsou odmitany.
Ano nový harmonogram práce. Vedení musí začít konečně nést zodpovědnost. Za nedostatky. Lepší vybavenost oddělení. Stmeleni všech útvaru. Nefungují, jako jeden celek. Zavedení zurnalnich sester. Větší ohled na to co chce uživatel.
Jsem spokojena s vedením, kolegy i platem. Oceňuji to, že se tady hledí na to, aby se zaměstnanci chovali hezky ke klientům, Atmosféra domova je pěkná, všichni se navzájem zdravíme. Domov vypadá moc pěkně.
Víte jak se to říká? Když ptáčka lapají... ale pak bylo vše jinak. Postupem času dokonce vyšlo najevo, že šéfová měla nižší vzdělání než mám já... A samozřejmě vyšší plat, no prostě někdo má známosti. Musím ale ocenit férový a příjemný přístup administrativních pracovnic ve vedení firmy.
Nic, je to státní firma. To by se muselo změnit něco úplně někde jinde.
Od té doby co máme novou vedoucí zdravotní a sociální péče, je práce velkou radostí, konečně je tu uvolněná atmosféra. Na svou nadřízenou se mohu bez problému s čímkoliv obrátit. Má velký přehled o všem, oproti bývalé vrchní, která neměla přehled ani o své zdravotní péči.
Ve vedení je velice perfektní ekonom,naše odměny, které dostáváme 3 x ročně jsou velice nadstandardní. Se svou práci, jsem velice spokojena.
Did you find Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace interesting?
There are 7 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?