Nespokojen jsem byl s vedením a jeho přístupem k zaměstnancům.
Opět jsem měl za 3 roky přečtené své nadřízené a v pracovním poměru jsem myslel, že v zaměstnání setrvám do řádného důchodu, leč po ukončení již podruhé uzavřené pracovní smlouvy na dobu určitou 3 roky mě dále smlouva nebyla uzavřena. Za 120 kč na hodinu čistého zde v ČR snad již nikdo nepracuje. Benefit byl ve formě stravenek v celkové částce asi 50 kč - to je výsměch v dnešní době a ke konci spolupráce jsem neobdržel odměnu za přípravu vánočního večírku pro zaměstnance jedné firmy v roce 2023, hotovost za tuto akci byla.
Něco zlepšovat se nevyplatilo, neboť to nebylo ohodnoceno.
Nastoupil jsem za normálního vedoucího, ale ten záhadným způsobem skončil a nástupce dostal moc.
Bylo nadřízeným řečeno, že bez pracovního listu se nedělá- kdo by to pak zaplatil a když jsem tedy čekal na vytištěný příkaz tak jsem byl nazván líným jako veš, přesně řečeno nadřízeným, který ani neuměl pozdravit. K otázce 20 bych nikomu nedoporučil k této firmě nastoupit, ani náhodou tam kde jsem byl.
Ne všichni jsou stejní, pár nadřízených se aspoň snaží
Vůbec neplatí dobře, výplaty jsou tak mizerné, že se tu lidi střídají jak na běžícím pásu. Své zaměstnance nejsou schopni ani obléknout do předepsaného pracovního oblečení.
Napsala bych to peprněji....
Bezvadná parta lidí, kteří pomůžou a podpoří. Od nadřízených naprostá volnost - někdy bohužel. Možnost naučit se novým věcem od lidí kteří své práci rozumí.
Nefungující HR, sliby od nadřízených, které se neplní, shazování lidí místo podpory, není možná diskuze.
Flexible working hours
Záleží na Vás kdy budete pracovat - domluivené schůzky, práce na PC
Omezení otevíraví dobou na budovách klientů
Nikdo Vás nekontroluje, když plníte úkoly
Freedom and independence
Pracovní doba záleží na Vás
Cestujete po svěřené oblasti dle vlastního programu
Sám rozhodujete o prioritách své práce na základě požadavků klientů a možností dodavatelů
Oceňuji flexibilní pracovní dobu,to je asi tak vše
Nejsem spokojen s finančním hodnocením, není 13.ani 14 plat,odměny,os.ohodnocení,stravenky v hodnotě 60 kč a to na ně ještě přispíváme, nějaká vize o přidání peněz neexistuje, přidává se akorát práce a do docela hodně, proto zvažuji o odchodu z této firmy