Pozitivní je že když narazíte na dobrý kolektiv, tak jde práce krásně od ruky a vše je v naprostém pořádku a prodejna vypadá krásně. Pokud ale narazíte na špatný kolektiv můžete dřít Jakkoli a je vám to úplně k ničemu. Občas manažerka něco zapomene ale špatný jste vy.
Vedení.
ve většině prodejen není klimatizace, takže když je venku 40 stupňů, tak se v práci asi usmažíte
Kolektiv, náplň práce
Docházka (časté změny, pozdě naplánována, někdy až poslední den v měsíci), žádný režim např. krátký/dlouhý týden, nevyhovující výplata s porovnáním odpracovaných hodin
Tak tady toho bude ovšem mnohem víc, nevím, kde začít..
- Nesmyslné plánování směn - manažerka Vám na pohovoru slíbí 2 dny v práci, 2 dny volna a tohle jsem opravdu zažila jen zřídka. Není neobvyklé, že jedete 3 dny v práci 1 den volno a to Vám tím pádem.hodí nesmyslné přesčasy např.: přes 190 hodin - úplně nesmyslně. Pro lákání za každou maličkost nejdou daleko, ale pochvalu neuslyšíte opravdu nikdy. To ale ovšem platí jen pro zástup a vedoucí, protože s obyčejnou prodavačkou manažerka nepromluví slovo. Celá její návštěva 1x za měsíc na prodejně spočívá v tom, že napíšé 2 věty do notýsku a odjížďí, sama si své povinnosti neplní.
- Docházka nám VŽDY dojde cca 5 dní před začátkem nového měsíce, pokud jste si dopředu nenaplánovali volný den, tak máte smůlu, měnit si něco s kolegyní je strašný problém, nezajímá je ani lékař.
- Když dojdete do práce, musíte se fotit webcamerou a to vždy přesně na minutu, včetně přestávek a pak i odchodu. Pokud jste se nevyfotili přesně na MINUTU, musí to vedoucí vždy opravit a napsat jasný důvod, proč tomu to tak bylo.
- Zastaralé technologie, věčně něco rozbité - to ovšem nikoho nezajímá, IT oddělení je úplně zbytečné
- Své pauzy musíte dle manažerky trávit zavřené v kumbálu a nesmíte ani vycházet ven
- Závozy zboží přes zimu jsou tak nelogické, že hračky doslova nejdou nacpat na prodejnu. PC Vám nikdy nedělí přesné info, tudíž nemůžete zákazníkovi říct, jestli danou věc máme na prodejně. A i když ji tady přes Vánoční svátky 100% máme a víme o ní, jen je ve skladu, je nemožné se tam přes krabice dostat.
- Neinformovanost prodavaček o zboží - na většině chybí český návod, neznámé použití
Jobs for people aged 50+
Protože v této práci nemáte volný čas. A to nemyslím jen zábavu nebo koníčky, ale v podstatě ani na doktory. Skoro každý víkend v práci, tudíž není možnost se setkávat s přáteli..
Přístup zaměstnavatele k zaměstnancům otřesný, směny naplánované na další měsíc poslední den v měsíci, týdny krátký/dlouhý vůbec, finanční ohodnocení naprosto směšné za odvedou práci 12ti či více hodin na nohou
nevycházeli vstříc při plánování směn, nesmyslně naplánované směny a nemožnost opravy, např.3x za sebou 12 h, pak den volna pak 2x 12 a jindy 1den práce, 3 dny volna pak 1 den a den volna....