Benefity ve formě stravenek, volnočasového příspěvku a příspěvek na dopravu, to je moc fajn
čeští zaměstnanci jsou jen kusy nábytku, vybavení, jak ve výrobě, tak v administrativě. V rámci Korejského pojetí úspor se velmi sesekaly hlavy a veškerá práce po propuštěných kolezích je bez rozmyslu naházena na ty, co tu ještě zůstávají. Osobně zastávám cca 4 osoby. Skloubit pracovní a osobní život obvykle nejde. My v podstatě pouze řešíme průšvihy, lepíme neslepitelné, jakékoli nápady, jak něco zlepšit se absolutně nesetkávají s pochopením vedení. Pokud toto chceme s našimi nadřízenými probrat a konstruktivně to řešit, tak nás prostě ignorují...jsme přeci jen pouze ty kusy nábytku.
Nevěnovali absolutně žádný čas na kvalitní zaučení či zavedení do procesu společnosti. Kolegyně/kolega která/ý to měl/a provést pár dní před mým nástupem dlouhodobě onemocněl/a a nebyl nikdo, kdo by mi předal nějaké ucelené instrukce k práci. Nadřízená/nadřízený skoro nikdy nebyl/a v kanceláři a ve finále aniž by věděl/a cokoliv o mém potencionálu, tak mi předal/a výpověď z důvodu toho, že nejsem "proaktivní". Stěžují si na fluktuaci lidí, ale zřejmě by měli zvážit kompetentnost této osoby, která zastává staré, neefektivní vedení jistého oddělení. Pokud se ji/mu někdo i charakterově znelíbí, tak se ho zbaví nezávisle na pracovních ambicích. Byla jsem velmi zklamaná, jelikož celou dobu měly všichni široký úsměv a žádné výtky.
Ačkoli jsme Korejská firma a je tu znát kulturní rozdíl, všichni se snaží spolu spolupracovat. Velice oceňuji soudržnost Českého týmu, což je vidět i u auditech. Platového ohodnocení na Českolipsko je nadstandartní. Jsem velice spokojen i s pracovní dobou, kdy se mi jinde nestávalo, že bych šel v 15:00 domů. Ne vždy je to s čistou hlavou, ale všude je něco.
Kulturmí rozdíly mezi Korejci a námi jsou občas víc znatelné. Asiati mají jiný způsob práce než Evropani. Také mi chybí příspěvek na důchodové připojištění. Máme ale jiné benefity jako jsou stravenky zdarma a pluxee benefity.
Stravenky plně hrazené zaměstnavatelem, po zkušební době příspěvek na "CAFETERIA", který můžeme utratit za nákup v lékárně, slevomatu apod. Příspěvek na dopravu,13.plat, 5 týdnů dovolené, bonusová složka za produktivitu a kvalitu.
There is one more comment about this company, but we are not 100% sure yet that it was written by an employee. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?