30 July

Compliance Specialist / Specialista reklamačního oddělení (písemná komunikace) - AvaFin Czech s.r.o.

AvaFin Czech s.r.o. (www.avafin.cz) je inovativní finanční společnost, která poskytuje jedny z nejrychlejších a nejflexibilnějších online úvěrů v České republice i v dalších zemích Evropy. Naše firemní kultura stojí na rychlosti, efektivitě, odpovědném přístupu a kvalitním klientském servisu. Jsme tým lidí, kteří hledají praktická řešení, pracují s daty a nebojí se věci posouvat dopředu a přinášet našim klientům rychlé a efektivní řešení finančních potřeb.

Ahoj,

Do naší české pobočky hledáme člověka na pozici Compliance Specialist. Nemusíš mít za sebou roky praxe — jsme otevření i absolventům nebo kandidátům s kratší pracovní zkušeností. Důležitější, než dlouhý životopis je pro nás chuť učit se, analytické myšlení, zodpovědnost, pracovní nasazení a schopnost fungovat v rychlém a flexibilním prostředí.

Co od Tebe očekáváme:

• Máš maturitu.
  • Kvalitní písemný projev (ČJ).
  • AJ výhodou.
  • Jsi zkušený uživatel Microsoft Office (zejména Word, Excel, Outlook).
  • Máš zodpovědný přístup a týmového ducha.
  • Dokážeš se adaptovat na změny, které jsou spojené s rychlým vývojem a inovací našich pracovních procesů.

Co bude náplní Tvé práce:

• Řešení stížností a reklamací klientů (více než 90 % písemná komunikace) – od přijetí reklamace přes její přezkum až k rozhodnutí o jejím vyřízení.
  • Komunikace s finančním arbitrem, právními zástupci klientů, případně soudem.
  • Příprava formálních dohod (o narovnání) s klienty. Dohlížení na plnění dohod.
  • Vedení záznamů o reklamacích a formálních řízeních.
  • Poskytování podpory a pomoc manažerovi (Country Lawyer).

Co Ti nabízíme:

• Stabilní zaměstnání na hlavní pracovní poměr a plný úvazek.
  • Po zkušební době možnost home office (dle dohody s manažerem).
  • Kariérní růst podle individuálního kariérního plánu.
  • 5 týdnů dovolené.
  • 3 sick days.
  • Relax zónu na pracovišti.
  • Příspěvek na stravování přímo do mzdy.
  • Měsíční příspěvek přes Pluxee kartu až 1 000 Kč.
  • Možnost MultiSport karty za příspěvek pouze 350 Kč.
  • Možnost dalšího vzdělávání prostřednictvím firemního vzdělávacího rozpočtu.
  • Nadstandardní občerstvení na pracovišti — nápoje, čerstvé ovoce, něco malého k zakousnutí i něco sladkého ke kávě nebo čaji.
  • Podporu mezinárodní skupiny AvaFin.
  • Pravidelné teambuildingy a firemní akce.

Myslíš, že bychom si rozuměli?

Pošli nám svůj životopis a pokud budeš chtít můžeš připojit i krátký motivační dopis.

Nástup možný po vzájemné dohodě.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Bonuses, Holidays 5 weeks, Sick days, Education allowance, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria

Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Basic)