16 March

Recepční/ Administrativní pracovnice - CeWe Color, a. s.

CeWe Color, a. s. je členem největšího holdingu na trhu fotografických produktů v Evropě, přední výrobce zakázkových foto prací, jako jsou fotografie, foto knihy, velkoformátové foto tisky a přední prodejce foto techniky značek Canon, Nikon, Sony Panasonic. Své služby a zboží prodává jak prostřednictvím webu, tak prostřednictvím sítě vlastních a partnerských prodejen. Disponuje 37 vlastními značkovými prodejnami a výrobní halou.

Hledáme tvář naší firmy: Recepční & Administrativní podpora

Miluješ fotografii a svět vizuálu? Chceš být prvním člověkem, který u nás uvítá návštěvy i kurýry? Do naší mezinárodní centrály, která patří ke špičce ve foto oboru, hledáme posilu, která udrží naši recepci v perfektním chodu.

Co u nás budeš mít na starosti?

• Srdce firmy: Budeš první kontakt pro návštěvy, obsloužíš ústřednu a zajistíš, aby se každý dovolal tam, kam potřebuje.
  • Logistiku pošty: Příjem a třídění zásilek i koordinace kurýrů pro tebe budou hračka.
  • Budeš držet v perfektním stavu prostředí recepce
  • Budeš mít na starost zajištění provozu kávovarů
  • Pravou ruku vedení: Úzká spolupráce s asistentkou vedení ti zajistí rozmanitou administrativní práci.

Co od tebe potřebujeme?

• Příjemné vystupování: Úsměv a proaktivní přístup jsou u nás základ.
  • Jazykovou výbavu: Domluvíš se s kolegy i klienty v angličtině
  • Pečlivost: Máš ráda pořádek kolem sebe, i v papírech i v datech na PC.
  • Spolehlivost: Pracovní doba je pevně daná: 8:00 – 16:30 hod.

Proč se k nám přidat?

• Budeš pracovat v moderním a přátelském prostředí mezinárodní jedničky na trhu.
  • Získáš stabilitu, férové ohodnocení a balíček super zaměstnaneckých benefitů.
  • Čeká tě smysluplná práce, kde uvidíš výsledky každý den.

Company catering, Educational courses, training, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Bonuses, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Discount on company products / services

Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
German (Advanced), English (Advanced)