Hledáme zkušeného obchodníka z prostředí personálních služeb, který rozumí trhu práce, umí navazovat obchodní vztahy a chce využít svůj potenciál naplno.
Pokud chcete pracovat tam, kde se výsledky skutečně oceňují, máte volnou ruku a je na Vás, jak jich dosáhnete. Když víte, že dobrý obchod stojí na důvěře a profesionálním přístupu – ozvěte se nám, hledáme právě Vás.
Jsme nadnárodní personální agentura s dlouholetým know-how v oblasti HR služeb. Pomáháme společnostem po celé České republice i v zahraničí najít vhodné zaměstnance a zajišťujeme komplexní personální řešení. Do našeho týmu hledáme zkušeného obchodníka, který převezme zodpovědnost za rozvoj spolupráce v regionech Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj.
Náplň práce
 * akvizice nových firem, péče o stávající klienty
 * vyjednávání obchodních podmínek
 * vedení celého obchodního procesu
 * monitoring trhu a konkurence, sledování trendů v oblasti HR
 * spolupráce s interními týmy při realizaci zakázek
 * samostatné plánování obchodních aktivit a práce v terénu
Požadujeme
 * praxe na obchodní pozici v personální agentuře min. 3 roky podmínkou
 * znalost celého obchodního cyklu – od akvizice po dlouhodobou péči o klienta
 * přehled o regionálním trhu
 * řidičský průkaz sk. B – aktivní řidič
 * znalost AJ nebo NJ výhodou
Nabízíme
 * motivační finanční ohodnocení – fixní mzda + atraktivní provize bez stropu
 * výdělek od 50 000 Kč výše, záleží jen na Vašich výsledcích
 * služební automobil a telefon i k soukromému využití
 * pružná pracovní doba a volnost v organizaci práce
 * zázemí kanceláře v Plzni, Českých Budějovicích nebo Praze
 * 25 dní dovolené, 3 sick days, narozeninové a silvestrovské volno
 * jazykové a odborné vzdělávání, systém interních benefitů, kafeterie
Kontakt
Trenkwalder a.s.
Gabriela Fialová
Pražská 84/15 Plzeň 30100
Mobil: +420724902405
Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Cell phone, Car for private purposes, Individual schedules of working hours, Sales commission, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job