Přípitek na naše nové kanceláře
Děláme věci, co mají smysl - třeba charitativní snídaně
Děláme věci, co mají smysl - třeba charitativní snídaně
Respekt k rodině+9

LMC s.r.o.

Digitální služby pro HR, vzdělávání a spokojenost zaměstnanců.
216 hodnocení s 148 komentáři
Nejužitečnější komentář
V LMC s.r.o. jsem spokojený asi úplně se vším.... :-) Lidi a vztahy na pracovišti - to je asi to úplně nejvíc BEST, přijde mi, že v celé firmě není nikdo, kdo kuje nějaké pikle. Všichni jsme tady taková jedna veliká rodina a narozdíl od jiných firem, které se právě takto prezentují na trhu práce, tak tady to není jen marketing, tady mám pocit, že se tím fakt žije, i když z pohledu někoho mohu znít skoro až neuvěřitelně nebo podplaceně, tak v tuto chvílí je to můj názor, za kterým si určitě stojím :-)
Pracuje u zaměstnavatele:více než 1 rok
Napsáno:před více než 1 měsícem
Chci si přečíst komentáře
Nejčastěji v komentářích:
smysluplná prácelidský a férový přístupskvělý balíček benefitůkamarádská atmosféra

Firemní atmosféra v kostce

Smysluplná práce

Smysluplná práce

Neformální pracovní atmosféra

Neformální pracovní atmosféra

Často někde přednášíme a navštěvujeme různé konference s naší kočovnou čajovnou!+9

Provozovatel Atmoskop.cz, LMC s.r.o. společně s dalšími společnostmi z jeho obchodní skupiny, budou jako společní správci uchovávat vámi zadaný e-mail, abychom vám na něj mohli posílat nabídky nových pozic a/nebo hodnocení této firmy. Nastavení těchto e-mailů můžete spravovat ve svém účtu na Atmoskopu. Zobrazit více | Podmínky Atmoskop.cz

Zaujala / nezaujala vás firma LMC s.r.o.?