Jaký je zaměstnavatel
Kolegové
Nadřízení
Míra spokojenosti
Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?
…slýcháte tohle u vás ve firmě? Řekněte o tom ostatním lidem, jak to máte s příjmem.
Znamená to, nosit těžká břemena. Co se týče té logistiky, tak je tam málokdy lehká práce. Tato práce je doporučena spíše pro muže, ale ženy, které dokáží unést 10-15 kg (někdy) tak mohou také. Byla jsem na třídění prázdných lahví a jelikož měli málo brigádníků, chodili jsme i třídit prázdné sudy, což bylo o něco těžší a také palety, které jsme skládali 15 na sebe a bylo to alespoň do 2m vysoko, takže pro lidi menšího vzrůstu to bylo ještě více náročné, nehledě na to, že některé palety byly mokré a tím byly těžší.
Samostatnost je rovněž vhodná pro náročnější pozice.
pivo
Společnost vítá nové nápady a inovace, dává prostor každému a dokonce v případě uvedení do chodu je i odměněno. Oddělení mezi sebou hodně spolupracují a zaměstnanec má tak možnost získávat nové a nové vědomosti a zkušenosti.
Od roku 1895 vaříme a prodáváme pivo. Patříme všem Čechům, takže máme 10 milionů akcionářů. Nejsme korporátní firma se zahraniční matkou, která může firmu kdykoli zavřít. Máme jistotu i v budoucnu.