Budějovický Budvar, národní podnik, Budweiser Budvar, National Corporation, Budweiser Budvar, Entreprise Nationale image 1
Budějovický Budvar, národní podnik, Budweiser Budvar, National Corporation, Budweiser Budvar, Entreprise Nationale image 2
Budějovický Budvar, národní podnik, Budweiser Budvar, National Corporation, Budweiser Budvar, Entreprise Nationale image 3

Výroba piva ze sladu

Celková spolupráce69 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

61 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 1011 %
Za moji práci mě platí slušněříká 3337 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 1820 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 1011 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 2022 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 44

doporučuje 24

Znamená to, nosit těžká břemena. Co se týče té logistiky, tak je tam málokdy lehká práce. Tato práce je doporučena spíše pro muže, ale ženy, které dokáží unést 10-15 kg (někdy) tak mohou také. Byla jsem na třídění prázdných lahví a jelikož měli málo brigádníků, chodili jsme i třídit prázdné sudy, což bylo o něco těžší a také palety, které jsme skládali 15 na sebe a bylo to alespoň do 2m vysoko, takže pro lidi menšího vzrůstu to bylo ještě více náročné, nehledě na to, že některé palety byly mokré a tím byly těžší.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

doporučuje 24

Společnost vítá nové nápady a inovace, dává prostor každému a dokonce v případě uvedení do chodu je i odměněno. Oddělení mezi sebou hodně spolupracují a zaměstnanec má tak možnost získávat nové a nové vědomosti a zkušenosti.

Volnost a samostatnost
doporučuje 23

Samostatnost je rovněž vhodná pro náročnější pozice.

Netradiční benefity
doporučuje 23

pivo

Všechny kraje (6 pozic)

Provozovatel Atmoskop.cz, LMC s.r.o. společně s dalšími společnostmi z jeho obchodní skupiny, budou jako společní správci uchovávat vámi zadaný e-mail, abychom vám na něj mohli posílat nabídky nových pozic a/nebo hodnocení této firmy. Nastavení těchto e-mailů můžete spravovat ve svém účtu na Atmoskopu. Zobrazit více | Podmínky Atmoskop.cz

Zaujala / nezaujala vás firma Budějovický Budvar, národní podnik, Budweiser Budvar, National Corporation, Budweiser Budvar, Entreprise Nationale?