Budějovický Budvar, národní podnik, Budweiser Budvar, National Corporation, Budweiser Budvar, Entreprise Nationale image 1
Budějovický Budvar, národní podnik, Budweiser Budvar, National Corporation, Budweiser Budvar, Entreprise Nationale image 2
Budějovický Budvar, národní podnik, Budweiser Budvar, National Corporation, Budweiser Budvar, Entreprise Nationale image 3

Výroba piva ze sladu

Skvělý kolektiv se spoustou inspirativních nápadů
Pracuje u zaměstnavatele:více než 2 roky

Stabilni firma
Napsáno:před více než 1 rokem

Oceňuji vztahy na pracovišti, vyhovuje mi neformální prostředí. Velmi se také zlepšily benefity pro zaměstnance.
Úpravu společných prostor včetně jídelny.
Pracuje u zaměstnavatele:více než 10 let
Napsáno:před více než 1 rokem

Zajímavé benefity - příspěvek na dovolenou, deputátní pivo, zaměstnanecké pivo, 5 týdnů dovolené, karta Benefit atd. Profesionální firma se skvělým produktem.
Skutečně mě nic nenapadá...

Společnost vítá nové nápady a inovace, dává prostor každému a dokonce v případě uvedení do chodu je i odměněno. Oddělení mezi sebou hodně spolupracují a zaměstnanec má tak možnost získávat nové a nové vědomosti a zkušenosti.

Pružnou pracovní dobu
Pracovní dobu si lze (kromě oddělení výroby) přizpůsobit vlastním potřebám. Povinná přítomnost je pouze mezi 9-14h, celková pracovní doba je 7,5h, tzn. 2,5h si lze rozložit buď na ráno nebo na odpoledne. Automaticky se také zaznamenávají přesčasy, které se dají využít.
Napsáno:před více než 1 rokem

Být součástí ryze české značky a pracovat pro společnost, ve které se všichni cítí být součástí značky a jsou na ní hrdí.
Nejednotná interní firemní kultura.
Pracuje u zaměstnavatele:méně než 1 rok
Napsáno:před více než 1 rokem

Skvělý kolektiv a důkaz, že práce může být zábavou :)
Napsáno:před více než 1 rokem

Máme super kolektiv a cítím se být dobře finančně ohodnocen.
Pracuje u zaměstnavatele:více než 2 roky
Napsáno:před více než 1 rokem

Nejmodernější sklad a technologie ve střední Evropě, zavádění nových způsobů práce, snaha o neustálé zlepšování procesů i pracovního prostředí
Ne
Napsáno:před více než 1 rokem

Pracuji v dobrém týmu, kde se na druhé mohu spolehnout. Vycházím s nadřízenými i s ostatními kolegy. I v době covidu mám své jisté.
Některé postupy jsou zastaralé, ale začíná se to posouvat k lepšímu.
Napsáno:před více než 1 rokem

Příjemné pracovní prostředí se skvělým kolektivem. Aplikace moderních přístupů. Mnoho zajímavých benefitů.
Pracuje u zaměstnavatele:zaměstnanec nic nevyplnil
Další
2345

Provozovatel Atmoskop.cz, LMC s.r.o. společně s dalšími společnostmi z jeho obchodní skupiny, budou jako společní správci uchovávat vámi zadaný e-mail, abychom vám na něj mohli posílat nabídky nových pozic a/nebo hodnocení této firmy. Nastavení těchto e-mailů můžete spravovat ve svém účtu na Atmoskopu. Zobrazit více | Podmínky Atmoskop.cz

Zaujala / nezaujala vás firma Budějovický Budvar, národní podnik, Budweiser Budvar, National Corporation, Budweiser Budvar, Entreprise Nationale?