Firemní atmosféra v kostce
Celková spolupráce80 %
Výše příjmu
Míra spokojenosti
73 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.
Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?
Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 3820 %
Za moji práci mě platí slušněříká 8142 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 5930 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 127 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 74 %
Zasloužíte si dostat přidáno…
…slýcháte tohle u vás ve firmě? Řekněte o tom ostatním lidem, jak to máte s příjmem.
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 121
doporučuje 106
Pružnou pracovní dobu
doporučuje 77
Drtivá většina zaměstnanců má pružnou pracovni dobu, nemají spíše jen ty pozice, kde to není dle provozu možné (operátoři call centra, montéri, dispeceri apod.).
doporučuje 70
Rozmanitou práci
doporučuje 68
Firma oproti konkurenci lidem moc neplatí a moc po nich nechce. Velmi ráda najímá mladé lidi bez zkušeností, kteří se potom moc nerozvíjí , ale o to víc vyplňují nesmyslné tabulky a bombastické, ale prázdné prezentace pro své manažery, kteří tabulkami nahrazují nedostatečnou kompetenci v oboru. Firma má skvěle zvládnutý marketing, ale je to prázdná skořápka, cenu má pouze distribuce a to, že vlastní trasy stávajících distribučních sítí. Nedoporučoval bych mladým lidem s technickým vzděláním do té firmy nastoupit. Ve středním věku zjistí, že jim ujel vlak a už to nedoženou.