Jsme sportovci
Máme kvalitní zázemí
Máme kvalitní zázemí
Učit se a posouvat+9

EY (Ernst & Young)

Poradenství v oblasti podnikání a řízení

kolegové benefity
toxické pracovní prostředí neupřímná komunikace vedení s podřízenými očekávání, že budete pracovat na 120% kolegové, kteří zde jsou již několik let jsou rádi, pokud dostanou přidáno na stejnou mzdu jako nováčci bez zkušeností pevná pracovní doba do 17h
Pracoval u zaměstnavatele:více než 1 rok
Napsáno:před více než 6 měsíci

Oddělení Regulatoriky - Nejvíce jsem spokojená s rozmanitostí práce, práce není jednotvárná, za relativně krátkou dobu člověk získá hodně relevantních zkušeností, a to i mezinárodních. Oceňuji také své kolegy, kteří jsou inteligentní, zapálení do práce a ochotni pomoci, což dle zkušenosti s některými klienty není vůbec běžné. Práce je docela dost, ale s nadřízenými se dá vždy domluvit. Není to práce jako ve státních úřadech, kde by se člověk nudil, ale rozhodně už také neplatí, že by člověka sedřeli z kůže. Průměrný týdenní počet hodin se pohybuje kolem 43 hodin (záleží oddělení od oddělení).
I když vše není dokonalé, tak v porovnání s tím, co vidím u klientů jsem i po skoro 6 letech v EY s EY jako zaměstnavatelem spokojená. Vím, že jinde by to bylo mnohem horší.
Z oddělení:Právo

Důraz na vzdělávání a rozvoj

Důraz na vzdělávání a rozvoj

Moderní kanceláře v centru Prahy

Moderní kanceláře v centru Prahy

Transparetní kariérní růst

Transparetní kariérní růst

Přátelská atmosféra+9

Možnost udělat si různé certifikace, otevřenost firmy, během pandemie full home-office. Rozmanitá práce, má-li o ní zaměstnanec zájem.
V současnosti tvoří bonus plus minus 13. plat, nezávisle na výši KPI koeficientu.
Pracoval u zaměstnavatele:více než 2 roky
Napsáno:před více než 1 rokem

Možnost seberealizace, vzdělávání a práce na zajímavých projektech.
Pouze "standardní" počet 25 dnů dovolené (sice doplněné o 5 sick-days)
Pracuje u zaměstnavatele:více než 10 let
Napsáno:před více než 1 rokem

Pracovní zkušenost a home office
Mzda, zkrácení dovolené o týden, pracovní doba
Pracuje u zaměstnavatele:méně než 1 rok
Napsáno:před více než 1 rokem

rozmanité prostředí, možnost vybalancovat si pracovní a soukromý život, možnosti vzdělávání a rozvoje.
Přístup nadřízeného, chybějící vize a strategie, neexistuje rozvojový plán.

Práci v mezinárodním prostředí
pomáhá vybudovat síť profesionálů v dané oblasti. Tato síť je důležitým faktorem pro profesní růst a budoucí rozvoj.

Dokáže motivovat k vypěstování efektivních pracovních návyků.
Z oddělení:Bezpečnost, ostraha, ozbrojené složky
Napsáno:před více než 1 rokem

Benefitový program a někteří kolegové
Někteří lidi jsou prostě skvělí. Firma jako taková je ale postavená na tom, že zaměstnance vysaje do morku kostí, pokud tu chce někdo dělat kariéru, musí se připravit, že jí obětuje veškerý čas a v důsledku i své zdraví.
Pracuje u zaměstnavatele:více než 1 rok
Napsáno:před více než 1 rokem

Possibility to learn a lot through short period of time. Good company culture, absolute majority of people who you work with are incredible persons and are more of a friends than colleagues.
The nature of a job of consultant is mostly reactive and even proactive parts do depend on acceptance of a client. Therefore it is hard to plan ahead, which translates also to personal ability to plan ahead like buying a gym membership or any kind of long term commitment as there is uncertainty where you will perform the work or for how long. On the other hand, planning a vacation is usually not a problem.
Pracoval u zaměstnavatele:více než 5 let

Benefity + 30dní dovolené
Klasický korporát, kde se bohužel na kolegy nahlíží jen podle jejich statusu (asistent, senior, manažer, partner).
Pracuje u zaměstnavatele:více než 1 rok
Napsáno:před více než 1 rokem

Advisory - velice variabilní projekty, spolupráce s různými lidmy a klienty, člověk pozná mnoho různých prostředí - důraz na vzdělávání (hrazené pomalu vše, na co si člověk vzpomene) - dneska již slušný work-life balance (žádné 60hod týdny jak před lety), 6 týdnů dovolené
Další
Zaujala / nezaujala vás firma EY (Ernst & Young)?