27. listopadu

Headhunter/headhunterka – získej praxi v HR a obchodu – vhodné i pro studenty - JIT Recruitment s.r.o.

20 000 – 40 000 Kč/měsíc
JIT Recruitment s.r.o. se zaměřuje na executive search pro Ředitele a Top Manažery v automotive a ve strojírenství napříč celou ČR. Pro naše klienty organizujeme výběrová řízení v režimu Just-in-Time!

🚀Chceš se posunout v HR o krok dál? Přidej se k nám jako headhunter/headhunterka a buduj svou kariéru s námi.

Chceš práci, kde budeš mít možnost nastartovat svou kariéru v HR a obchodě? Do našeho týmu v Praze – Karlíně, hledáme headhuntera/headhunterku, který/která má chuť učit se v praxi a rychle růst. Nabízíme mentoring od špičkových headhunterů v prostředí malého, ale ambiciózního a dynamického start-upu a jasně viditelné výsledky tvé práce.

Přidej se k nám a získej dovednosti, které ti otevřou cestu v HR i obchodu.

Co nabízíme?

· Učení v praxi – každodenní mentoring a osobní přístup

· Zisk dovedností v obchodu, prohloubení komunikačních dovedností

· Možnost začít brigádně (ideální při studiu)

· Jasný prostor pro kariérní růst a vedení vlastních projektů

· Motivující odměny a provize podle výkonu

· Flexibilitu díky možnosti částečného home office po zaučení

· Malý, pohodový tým, práce v příjemném prostředí

Tvou náplní práce bude zejména vyhledávání zkušených TOP manažerů pro naše klienty, mezi které patří zejména výrobní firmy se závody v ČR a také akvizice nových klientů. Práce zahrnuje především telefonování, cca 50–60 hovorů denně.

📌 Co bude tvou náplní práce?

· Aktivní vyhledávání a oslovování kandidátů

· Každodenní telefonování (50-60 hovorů denně) a budování kvalitních vztahů

· Tvoření a správa inzerátů, práce s databází

· Spolupráce na vedení náborového procesu od začátku do konce

Práce je pro tebe vhodná, pokud:

· Jsi ambiciózní a máš za cíl budovat kariéru

· Denní telefonování ti nedělá problém a jsi komunikativní

· Dokážeš pracovat samostatně a budovat dobré vztahy

· Umíš přijímat kritickou zpětnou vazbu a poučit se z ní

· Můžeš pracovat alespoň 24 hodin týdně

· Máš základní znalosti práce na PC a základy AJ

👉 Z důvodu zaručení individuálního přístupu při zaučení otevíráme aktuálně pouze jednu pracovní pozici. Proto v případě zájmu neváhej a zašli nám svůj životopis co nejdříve.

Vzhledem k vysokému počtu kandidátů je motivační dopis důležitou součástí výběrového řízení, proto jej nezapomeň přiložit.

Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Kafetérie, Manažerský motivační program, Možnost si napracovat hodiny, Individuální rozvržení pracovní doby, Provize z prodeje, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Profesní/osobní kouč, Vlastní organizace náplně práce

Plat:
20 000 – 40 000 Kč/měsíc
Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek, Praxe a stáže, Trainee programy
Na dobu neurčitou
Pracovní smlouva, Dohoda o pracovní činnosti (DPČ), Jiné
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)