19. září

Project Manager

Cleverlance Enterprise Solutions a.s.
Praha – Libeň

75 000 – 110 000 Kč/měsíc

Jsme IT firma. Dodáváme komplexní IT služby a end to end řešení, zajišťující, aby naši zákazníci měli ke všemu podstatnému snadnější cestu. Zaměřujeme se na vývoj (především back-end Java, .NET, databáze, front-end React, Angular, PHP, JavaScript), analýzu, architekturu, project management, testing, mobilitu a DevOps. Rosteme a stále získáváme příležitosti učit se a implementovat nové technologie. Je to díky projektům u našich zákazníků a aktuálně také členství Cleverlance v evropské technologické skupině Qinshift. Vyvíjíme pohodlné aplikace, které fungují rychle a bezpečně.

Máš zkušenosti z dodávky IT projektů, ideálně v telco segmentu, a zakládáš si na svém profesionální vystupování? Dokážeš díky svým schopnostem podpořit kooperaci týmu, dodržet dohodnutý časový harmonogram prací a finanční rozpočet projektu? Rádi tě přivítáme v našem týmu.

Co tě v této roli čeká?

• budeš odpovědnou osobou za úspěšné dodání a realizaci projektu, včetně přípravy detailního plánu projektu a spolupráce při zpracování nabídek
  • řízení projektových procesů (management změn, rozpočtu, zdrojů, termínů, kvality, dosažení cílů projektu, spokojenost zákazníka) a metodiky analytických prací, včetně řízení dodávky a vývojových prací bude plně ve tvé dikci
  • analýza a řízení možných rizik, reportování nesrovnalostí, návrhy nových řešení a standardů
  • ve tvé kompetenci bude také kompletace, revize a prezentace projektových výstupů pro vedení společnosti, pro zákazníky a členy realizačního týmu
  • za tebou půjde také motivace členů projektového týmu a jejich vedení
  • bohatě využiješ své předchozí zkušenosti při vyjednávání, udržování a rozvoji vztahů se zákazníky

Jaké znalosti a zkušenosti u nás zúročíš?

• máš za sebou prokazatelné zkušenosti v roli projektového manažera / manažerky na straně dodavatele v zakázkovém nebo produktovém vývoji SW, ideálně telco oblasti
  • orientuješ se v projektových metodikách, postupech a nástrojích, používaných při vývoji software, není ti cizí ani technický pohled, tvé certifikace PRINCE2 a PMI, znalost minimálně čtení UML jsou vítány
  • neobejdeš se bez praktický zkušeností s používáním JIRA a Confluence
  • stavíš na vztahu se zákazníkem a snaze pochopit jeho skutečné potřeby, vcítit se do jeho situace a dokážeš díky svým zkušenostem přispívat k návrhům koncepce řešení a koordinovat návrhy technického řešení
  • je ti vlastní spolupráce na přípravě projektu a předprodejní podpora (vytvoření rozpočtu, časového harmonogramu atd.)
  • zakládáš si na svém profesionálním vystupování a organizačních schopnostech s důrazem na zpracování velkého objemu informací a jejich prioritizaci
  • umíš vyjednávat a kvalitně prezentovat, a to na business úrovni v českém i anglickém jazyce
  • máš chuť a zájem sledovat poslední trendy v oblasti vývoje software
  • jsi týmový hráč/ka, dokážeš dotahovat věci do konce a motivovat k tomu přiměřeným způsobem členy svěřeného týmu

Co ti nabízíme?

• příjemné pracovní prostředí a stabilní zázemí dobře prosperující české IT firmy, působící na trhu již od roku 2000 prostor pro samostatnou a kreativní práci s možností realizace vlastních nápadů a příležitostmi se stále učit nové věci a přístupy
  • u nás máš možnost ovlivňovat své směrování ve firmě
  • kvalitní HW i SW vybavení, přístup k nejmodernějším technologiím a specifickým projektům
  • v Cleverlance získáš ve svém rozvoji kvalitní podporu i díky bohaté nabídce interních a externích školení
  • nabízíme ti benefity jako jsou příspěvek na životní a penzijní připojištění, výuku AJ/NJ/ES, MultiSport kartu, sick days, příspěvek na stravné, čeká tě tu spousta firemních akcí, zázemí moderních kanceláří na Palmovce v blízkosti stanice metra s kvalitním vybavením i pro sportovce a milovníky jídla a kávy, po vzájemné dohodě u vybraných projektů možnost částečného home office, a další .

Bonusy/prémie, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce

Kdo hledá:
Cleverlance Enterprise Solutions s.r.o. (Zaměstnavatel)
Místo pracoviště:
Voctářova 2500/20a, Praha – Libeň
Plat:
75 000 – 110 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (ičo)
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Pokročilá)
Jdu odpovědět