2. června

Operátor/ka vizuální kontroly SMT | Elektro

Prusa Research a.s.
Praha – Holešovice

Jsme Prusa Research. V pražských Holešovicích vyvíjíme a vyrábíme 3D tiskárny, které miluje celý svět. Používají je ve firmách jako Lockheed Martin, Škoda Auto nebo SpaceX, ale hlavně ve statisících domácnostech, dílnách a garážích lidí, kteří díky nim objevili kouzlo 3D tisku. Zvládnou si vyrobit náhradní díl k věcem, které by normálně vyhodili, prototypují produkty ke svému podnikání, modelují a tisknou doplňky pro své koníčky, ale i třeba pro malosériovou výrobu. 3D tisk se rozjíždí neuvěřitelným tempem a my už jsme pár let na špici pelotonu. A zároveň moc dobře víme, že tohle je jenom začátek!

Koho hledáme?

Snažíme se dělat co nejvíce věcí sami - od součástek tiskáren až po samotné filamenty a resiny. Většina dílů našich tiskáren pochází z České Republiky a EU a lokální výrobu posilujeme i v oblasti výroby elektroniky. Otevřeli jsme novou výrobní linku na plošné spoje a k ní potřebujeme operátora nebo operátorku vizuální kontroly SMT výroby, který/á se postará, že všechny výrobky budou splňovat vysoké nároky na kvalitu, kterou je naše firma pověstná. Práce u nás probíhá ve dvousměnném provozu a v týmech.

Takový člověk musí mít:

• SŠ elektrotechnické vzdělání.
  • Zkušenosti s pájením elektronických součástek.
  • Znalost normy IPC610 je velká výhoda (ale nikoliv podmínka).
  • Jste pečlivý/á a zodpovědný/á.
  • Potřebujete dobrý zrak, kvůli orientaci na detail 🙂

S čím potřebujeme pomoci?

• Vyhodnocování chyb z automatické optické kontroly.
  • Vizuální kontrola desek plošných spojů.
  • Opravy desek plošných spojů pájením.

Co nabízíme?

• Práce v prestižní, rychle rostoucí a rozvíjející se firmě.
  • Stravenky formou stravenkového paušálu (107,-/odpracovaný den).
  • 20 dní dovolené a 8 dnů zdravotní dovolené.
  • Práce ve 2 směnném provozu (ranní směna 6:00 - 14:00 / odpolední 14:00 - 22:00).
  • Přístup do Prusalabu, toho nejlepšího prostoru pro 3D tisk na světě.
  • Příspěvek na jazykové vzdělávání, osobní rozvoj a hromadu dalších zaměstnaneckých benefitů.

Bonusy/prémie, Nadstandardní lékařská péče, Sleva na firemní výrobky/služby, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Ubytování/příspěvek na ubytování, Firemní rekreační zařízení, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Zdravotní volno/sickdays, Firemní akce

Kdo hledá:
Prusa Research a.s. (Zaměstnavatel)
Místo pracoviště:
Partyzánská 188/7a, Praha – Holešovice
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Pokročilá)
Jdu odpovědět