3. března
SEŘIZOVAČ
FRONIUS Česká republika s.r.o.
Český Krumlov – Domoradice
Hledáme nové kolegy na pozici SEŘIZOVAČE / SEŘIZOVAČKY do 1, 2 i 3 směnných provozů. Volných pozic je hned několik a hledáme seřizovače do těchto typů výrob:
· Seřizovač v kabelové výrobě
· Seřizovač navíjecích strojů a montážních linek
· Seřizovač zalévací linky
Více o nabízených pozicích Vám rádi sdělíme na společné schůzce a práci si u nás můžete nezávazně na 2–3 h vyzkoušet.
CO U NÁS BUDETE DĚLAT?
- Čekat Vás bude zajímavá a různorodá práce při seřizování strojů, linek a zařízení ve výrobě.
- Spolu s týmem kolegů se budete podílet na udržování a zlepšování stability strojů, linek a výrobních proces.
- Dále se bude podílet na identifikaci poruch, jejich příčin a spolupracovat budete na jejich odstraňování.
CO OD VÁS POŽADUJEME?
- Vyučení nebo SŠ vzdělání; technické zaměření výhodou.
- Základní porozumění technické dokumentaci a schématům zapojení s tím související technické myšlení.
- Manuální zručnost, ochota se učit.
- Předchozí zkušenosti se seřizováním strojů či linek jsou výhodou.
- Samostatnost, spolehlivost, pečlivost a smysl pro zodpovědnost.
PROČ SE VÁM U NÁS BUDE LÍBIT?
- Nabízíme Vám práci v 1, 2 i 3 směnných provozech.
- Zázemí silné a atraktivní zahraniční společnosti s dlouholetou rodinnou tradicí.
- Mzdové ohodnocení odpovídající předchozím zkušenostem – více Vám rádi sdělíme na společné schůzce.
- Profesionální zaučení od kolegů na pracovišti = jsme jeden tým.
- Přátelský kolektiv, čisté pracovní prostředí.
- 5 týdnů dovolené.
- Dotované závodní stravování (oběd za 32 Kč).
- Každoroční valorizace mezd.
- 13. mzda, štědrý vánoční balíček a další benefity.
- Možnost profesního růstu.
Nástup možný ihned nebo od 01. 01. 2023.
Pokud jsme Vás zaujali, odpovězte níže skrze odpovědní formulář, přiložte Váš životopis a my Vás brzy kontaktujeme.
Těšíme se na Vás.
Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Závodní stravování, Občerstvení na pracovišti, Firemní akce, 13. plat, Možnost si napracovat hodinyO pozici
- Kdo hledá:
- FRONIUS Česká republika s.r.o. (Zaměstnavatel)
- Místo pracoviště:
- Tovární 170, Český Krumlov – Domoradice