Projektový manažer - vhodné i pro absolventy
INIZIO Internet Media s.r.o.
České Budějovice – České Budějovice 7
Projektový manažer
Do technologické firmy v Českých Budějovicích přijmeme produktového manažera.
Tato pozice je vhodná i pro absolventy ekonomických či technických univerzit. Součástí je intenzivní zaškolení.
Aktivně se staráme o více než 200 českých firem a dalších cca 1000 českých a slovenských podnikatelských subjektů. Vaše práce bude pomoci se nám o ně postarat. Ať už se jedná o rodinné firmy, menší lokální podniky nebo i maminky na mateřské. Je to práce pro lidi z masa a kostí, kterým často život moc nepřál. Spolu s námi jim budete pomáhat, aby se opět postavili na nohy a splnili si svůj podnikatelský sen.
Krásné na této práci je, že klidně už za 30 dní práce můžete někomu změnit život.
Náplň práce:
- Intenzivní studium
- Práce s několika druhy umělé inteligence
- Tvoření analýz a strategií
- Komunikace s klienty, které dostanete na starost
- Provádění A/B testování reklam a reklamních textů
- Práce v týmu motivovaných mladých lidí
Pro tuto pozici vyžadujeme:
- VŠ vzdělání (ideálně technického či ekonomického směru)
- Docházet minimálně 3 dny v týdnu do kanceláří v Českých Budějovicích
- Chuť učit se, pracovat a pomáhat ostatním
Nabízíme:
- Patříme mezi nejlépe platící firmy v ČR
- Krásné kanceláře
- Další benefity
Informace k výplatě, protože je to důležitý aspekt všech lidí, kteří jsou orientovaní na výkon:
Už po roce u nás nejlepší lidé berou i 80 000 Kč měsíčně. Ale ani začátky nejsou špatné. Během 5-6 měsíců by se Vaše mzda měla pohybovat mezi 45 a 65 000 Kč měsíčně. NENÍ to obchodní pozice. Nebudete muset nikoho přesvědčovat ke spolupráci - všechny klienty dostanete od nás. Vaše práce bude pomáhat s jejich projekty.
Díky velkému převisu poptávky po našich službách jsme schopni nabrat na tuto pozici i 2 lidi měsíčně. O tuto pozici je ale nadstandardní zájem, takže případným zájemcům o více informací doporučujeme okamžité jednání.
Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Vzdělávací kurzy, školení, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Individuální rozvržení pracovní doby, Možnost si napracovat hodinyO pozici
- Kdo hledá:
- Collabim s.r.o. (Zaměstnavatel)
- Místo pracoviště:
- Práce na plný úvazek
- Délka úvazku:
- Na dobu neurčitou
- Pracovní vztah:
- Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (ičo)
- Doporučené vzdělání:
- Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
- Doporučené jazyky:
- Čeština (Výborná), Angličtina (Základní)