Stáž v auditu - Brno
PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o.
Brno – Brno-město
PwC, to je největší auditní tým v České republice, ale i poradenské týmy, které se zaměřují na strategie, fúze & akvizice, restrukturalizace, finanční poradenství, daně, právo, technologie, data nebo forenzní analýzu. Zjisti, jak snadné je kombinovat tyto znalosti, když jsi na správném místě.
Začít kariéru v internship programu u nás v auditu je ideální pro všechny, kteří chtějí zjistit, co je z byznysu nejvíc baví. Během roku u nás totiž navštívíš desítky firem (finanční, IT, farmaceutické atp.) a dopodrobna poznáš, jejich fungování a interní procesy. Díky tomu zjistíš, jaká oblast byznysu tě vlastně zajímá.
Při vzájemné spokojenosti ti po ukončení studia bude umožněno pokračovat na plný úvazek. A když s námi vydržíš a opravdu zazáříš, povýšíme tě rovnou na seniora! To je #doublepromotion. Zkušeným seniorem se tak můžeš stát už rok po škole.
Co tě u nás čeká?
- Každodenní práce s moderními auditními nástroji.
- Pravidelná komunikace s klienty, kteří ti dávají data potřebná k provedení auditu (finance, controlling, HR, výroba,...).
- Kontrola výkazů velkých společností, které ovlivňují kapitálové trhy. Většinou jsi to ty, kdo jako první vidí výsledky společností, které se kótují nejen na české burze, ale i světových trzích.
- Spolupráce se zkušenějšími kolegy, kteří ti vždy rádi pomůžou nebo tě s sebou vezmou na zajímavou schůzku s klientem.
- Prověrky kontrolního prostředí u našich klientů (od automotive až po bankovnictví).
- Cestování za klienty i mimo Brno, tak je dobré s tím počítat.
- Volné léto na cestování a všechny formy zábavy.
Ozvi se nám pokud:
- Jsi student/ka VŠ ekonomického nebo technického oboru.
- Máš zájem o audit, účetnictví a finance. Předešlá zkušenost z auditu/účetnictví/financí je výhodou, ale určitě ne podmínkou.
- Máš plynulou znalost českého/slovenského jazyka a komunikativní úroveň anglického jazyka.
- Pracuješ pečlivě a máš smysl pro zodpovědnost.
- Těšíš se na spolupráci v týmu, máš chuť plnit své povinnosti profesionálně a toužíš po tom se neustále učit novým věcem.
- Máš alespoň 20 hodin času týdně, které nám můžeš věnovat. Respektujeme, že jsi primárně student/ka a snažíme se vždy domluvit na nejvhodnější variantě spolupráce.
Co u nás získáš?
- Práci, kterou sladíš se studiem a rozvoj, který dává smysl.
- Každoroční navýšení platu - 170 Kč/hod máš jistých. Když reálně odpracuješ nad 20 hod/týdně je to 190 Kč/hod. Každý další rok je zase o 20 Kč/h víc.
- 10.000 benefitních bodů na sport, stravenky, do lékárny nebo na kulturní zážitky.
- Pravidelné odborné vzdělávání v různých oblastech – byznysové, technické i soft skills.
- Možnost nastavit si pracovní rozvrh s ohledem na školní povinnosti, psaní diplomky apod.
- Výkonný notebook a iPhone s neomezenými daty.
- Po ukončení školy při nadprůměrném výkonu dáváme možnost #doublepromotion, tedy postupu na seniorní roli po ukončení stáže.
Co dál?
V prvním kole výběrového řízení tě čekají 3 online testy: logicko-analytická hra, angličtina a trocha počítání. Po úspěšně splněných testech si tě pozveme na assessment centrum, kde budeš pracovat v týmu a na case study. Společně si pak popovídáš s naší recruiterkou Nicole a manažery z auditu. Pokud všechno klapne, přivítáme tě v týmu na podzim 2023.
Mobilní telefon, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Občerstvení na pracovišti, Možnost občasné práce z domova, Firemní akceO pozici
- Kdo hledá:
- PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o. (Zaměstnavatel)
- Místo pracoviště:
- Brno – Brno-město
- Typ úvazku:
- Práce na zkrácený úvazek, Praxe a stáže
- Délka úvazku:
- Na dobu určitou
- Pracovní vztah:
- Dohoda o pracovní činnosti (dpč)
- Doporučené vzdělání:
- Bakalářské
- Doporučené jazyky:
- Angličtina (Pokročilá), Čeština (Výborná)