Adiktolog*žka CHB
BONA, o.p.s.
Praha – Bohnice
Nezisková organizace BONA, o.p.s. jako největší poskytovatel sociálních služeb zaměřených na psychosociální rehabilitaci v chráněném bydlení v ČR vypisuje výběrové řízení. Díky 23-ti leté zkušenosti v práci s lidmi s duševním onemocněním jsme jedním z klíčových aktérů reformy psychiatrické péče a procesu zabydlování v Praze. Vedle chráněného bydlení dále poskytujeme i Sociální rehabilitaci zaměřenou na podporu bydlení v terénu a zaměstnávání.
Základní charakteristika pozice:
Práce v rámci týmu chráněného bydlení s lidmi se zkušeností s duální diagnózou (závažné duševní onemocnění v kombinaci s poruchou užívání návykových látek) zaměřená na prevenci relapsu, podporu v abstinenci a případné síťování s dalšími adiktologickými službami.
Co Vás čeká:
- dlouhodobá individuální práce s lidmi se zkušeností s duální diagnózou
- aktivní spolupráce s týmem sociálních pracovníků a dalších odborníků (zdravotní sestra, psycholog, peer pracovník) nad případem klienta
- metodická podpora služby chráněného bydlení, spolupráce s dalšími adiktologickými službami
- podílení se na transformaci služeb v rámci reformy psychiatrické péče a pracovní skupiny zaměřené na lidi s duální diagnózou
Potřebné znalosti a dovednosti:
- praxe v práci s lidmi s poruchou užívání návykových látek (alespoň 1 rok)
- přehled v síti adiktologických služeb
- výhodou zkušenosti v přímé práci s lidmi s duální diagnózou a v psychiatrických službách
- výhodou adiktologické vzdělání, výcvik v motivačních rozhovorech nebo krizové intervenci
- Potvrzení o očkování proti hepatitidě typu B - případně lze doočkovat k nástupu do zaměstnání
Co Vám nabízíme?
- odpovídající finanční ohodnocení
- pět týdnů dovolené, pět dní studijního volna, 3 sick days, možnost flexibilní pracovní doby včetně víkendů, možnost home office
- možnost karty Multisport, možnost zvýhodněného paušálu u operátora, příspěvek na lítačku, služební mobilní telefon a notebook
- samostatnou a kreativní práci s lidmi s duální diagnózou
- praktikování metody CARE v přímé práci s klienty
- pravidelnou týmovou supervizi, možnost individuální supervize a kazuistických týmových setkání
- profesní růst – podpora Vašeho dalšího vzdělávání, interní školení, workshopy, stáže
- zázemí stabilní organizace, která v Praze úspěšně působí 23 let a velkou měrou se podílí na reformě psychiatrické péče
Jak se přihlásit, když mám o pozici zájem?
- své životopisy a krátké motivační dopisy zasílejte do 31. 1. 2023.
- termín nástupu je možný od 15. 2. 2023 nebo dle dohody
- více informací o organizaci se dozvíte na www.bona-ops.cz
Poskytnutím svých osobních údajů dáváte souhlas s tím, aby je organizace BONA, o.p.s., Pod Čimickým hájem 177/1, Praha 8, IČ 25732587 zpracovávala a uchovávala v personální databázi pouze pro účely náboru a výběru zaměstnance v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. Poskytnutí údajů je dobrovolné. Souhlas s jejich zpracováním a uchováním můžete kdykoliv odvolat. Současně tím potvrzujete, že poskytnuté osobní údaje jsou pravdivé a přesné.
Bonusy/prémie, Sleva na firemní výrobky/služby, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Individuální rozvržení pracovní doby, Dog-friendly office, Možnost studijního volnaO pozici
- Kdo hledá:
- BONA, o. p. s. (Nezisková organizace)
- Místo pracoviště:
- Pod Čimickým hájem 180/7, Praha – Bohnice