31. května
STRATEGICKÝ NÁKUPČÍ (m/ž)
FRONIUS Česká republika s.r.o.
Český Krumlov – Domoradice
Naší firmě se daří a rozrůstá se. A proto Egon v současném čtyřčlenném týmu nákupčích vytváří zcela novou specializovanou pozici zaměřenou na strategický nákup.
/ Co u nás budete dělat?
- nakupovat větší investiční položky (stroje, automobily, IT vybavení apod.) a různé služby (např. externí úklid)
- komunikovat s dodavateli – vyjednávat o cenách, dodacích a platebních podmínkách
- spolupracovat na firemních nákupních projektech včetně mezinárodních
- přibližně jednou za 2 měsíce navštívíte naše dodavatele nebo mateřskou firmu
/ Tato příležitost na Vás čeká, pokud:
- již máte zkušenosti se strategickým nákupem
- chcete téměř denně používat angličtinu nebo němčinu
- Vás baví vyjednávání
/ Proč se Vám bude u nás líbit?
- Vaše práce bude důležitá, budete mít vliv na naši nákupní strategii
- zajistíme Vám všechna potřebná školení (i v naší mateřské firmě) a podpoříme Váš další osobní rozvoj
- máme rádi přátelskou komunikaci, vycházíme si vstříc a uděláme si i čas na společnou snídani
- rádi se bavíme společně – vánoční večírek, grilování, různé teambuildingové akce
- myslíme na naše zaměstnance – například pravidelná valorizace mezd, různé peněžní poukázky, příspěvek na penzijní připojištění, dotované stravování, možnost příležitostné práce z domova, pořádání příměstských táborů pro děti a další
Mobilní telefon, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Závodní stravování, Občerstvení na pracovišti, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, 13. plat, Možnost si napracovat hodinyO pozici
- Kdo hledá:
- FRONIUS Česká republika s.r.o. (Zaměstnavatel)
- Místo pracoviště:
- Na dobu neurčitou
- Pracovní vztah:
- Pracovní smlouva
- Doporučené vzdělání:
- Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
- Doporučené jazyky:
- Angličtina (Středně pokročilá), Němčina (Středně pokročilá)