8. března

Team Leader pro produktové texty (Rich Content)

Heureka Group
Liberec – Liberec IV-Perštýn

velká svoboda při práci

Jsme Heureka Group, největší e-commerce platforma působící na 9 trzích střední a východní Evropy. Každý měsíc si k nám pro radu přijde více než 20 miliónů uživatelů a patříme ke špičce mezi srovnávači a nákupními rádci ve všech 9 zemích, kde působíme. Máme relax zónu, uvolněná pravidla i super teambuildingy, ale taky jasně dané a pevně stanovené cíle.

Pro náš tým, kterému říkáme Shorttail (jsme součástí Contentového oddělení), zabývající se úpravou a vylepšováním obsahu popisků v kategoriích u prémiových produktů hledáme nového Team Leadera. Pokud rád/a nakupuješ online a dokážeš si představit, co uživatelé ocení při výběru produktů a zároveň chceš vést, motivovat a rozvíjet skvělou partu osmi lidí, tak neváhej a pošli nám své CV.

Co bude tvým úkolem:

Rozvoj produktového katalogu a vedení týmu:

• Budeš zodpovědný/á za péči o tým, jeho rozvoj a motivaci
  • Pomůžeš nám v hledání cest jak vylepšit informace o produktech
  • Pravidelně budeš mít k dispozici kvalitní datový reporting, budeš součástí plánování OKR (strategických cílů), i sledování KPIs
  • Pomůžeš při strategickém rozvoji části katalogu
  • Budeš se podílet na rozvoji služeb napříč celou HeurekaGroup.

Bez čeho to nepůjde:

• Zkušenosti s vedením týmu
  • Skvělé znalosti ČJ (stylistiku a gramatiku máš v malíku) + AJ na komunikativní úrovni
  • Technické zdatnosti
  • Orientace v e-commerce
  • Schopnosti motivovat pracovníky
  • Samostatného přístupu ke svěřeným úkolům
  • Pečlivosti a selského rozumu při rozhodování a řešení
  • Výhodou je zkušenost s projektovým řízením
  • Neměla by Ti chybět chuť učit se něco nového a výborná orientace na webu.

Na co se u nás můžeš těšit:

• Komplexní zaučení na pozici
  • Na příjemný kolektiv a týmové kolegy z oddělení Contentu
  • Neformální prostředí, kde můžeš přicházet s novými nápady
  • Setkání se šéfem už na 1. kole pohovoru
  • Skvělou kancelář v centru Liberce s výhledem na Ještěd
  • Volnou pracovní dobu s možností práce z domova, a mnoho dalších benefitů jako Cafeterie, stravenky, …
  • Chceš se podívat, jak vidí Heureku lidé, kteří zde pracují? Mrkni na náš profil na Atmoskop.cz
  • A mnoho dalšího, poznáš sám/sama
  • Nástup možný od ledna 2023.

Pokud jsme Tě zaujali, dej nám o sobě vědět.

Bonusy/prémie, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Dovolená více než 5 týdnů, Dog-friendly office, Profesní/osobní kouč

Kdo hledá:
Heureka Group a.s. (Zaměstnavatel)
Místo pracoviště:
Rumunská 655/9, Liberec – Liberec IV-Perštýn
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Středně pokročilá)
Jdu odpovědět