Team Leader pro Contentové oddělení
Heureka Group
Liberec – Liberec IV-Perštýn
Jsme Heureka Group, největší e-commerce platforma působící na devíti trzích střední a východní Evropy. Už několik let vytváříme produkt, který usnadňuje nakupování snad každému v Česku i na Slovensku. Každý měsíc si k nám pro radu přijde více než 20 milionů uživatelů a patříme ke špičce mezi cenovými srovnávači ve všech zemích našeho působení.
Pro náš contentový tým, starající se o produktový katalog, hledáme šikovného Team Leadera. Pokud rád/a nakupuješ online a dokážeš si představit co zákazník ocení při výběru jednotlivých druhů produktů a zároveň chceš vést, motivovat a rozvíjet partu pěti Content Editorů, tak neváhej a pošli nám své CV.
Co bude tvým úkolem:
Rozvoj produktového katalogu a vedení týmu v rámci Contentového oddělení:
- Budeš zodpovědný/á za rozvoj a motivaci týmu, který má na starosti segmenty Dětské zboží, Kosmetika a zdraví a Móda a oblečení
- Pomůžeš nám v hledání cest jak vylepšit informace o produktech
- Pomůžeš při strategickém rozvoji části katalogu nejen v ČR a SK, ale i v dalších zemích Heureka Group
- Pravidelně budeš mít k dispozici kvalitní datový reporting, také budeš součástí plánování OKR (strategických cílů).
Bez čeho to nepůjde:
- Zkušenost s vedením týmu
- Technická zdatnost při práci s kancelářskými aplikacemi a PC
- Dobré komunikativní schopnosti
- AJ na komunikativní úrovni
- Výborná orientace na webu
- Nadšení učit se novým věcem
- Pečlivost a selský rozum při rozhodování a řešení
- Proaktivita a schopnost dotahovat věci do konce
- Schopnost motivovat pracovníky
- Samostatný přístup ke svěřeným zodpovědnostem
- Orientace v e-commerce.
Na co se u nás můžeš těšit:
- Komplexní zaučení na pozici
- Na neformální kulturu a mindset nás všech
- Skvělá kancelář v centru Liberce s výhledem na Ještěd
- Setkání se šéfem už na 1. kole pohovoru
- Volnou pracovní dobu s možností práce z domova, a spoustu dalších benefitů jako cafeterie, stravenky, …
- Chceš se podívat, jak vidí Heureku lidé, kteří zde pracují? Mrkni na náš profil na Atmoskop.cz.
- A mnoho dalšího, poznáš sám/sama
- Nástup možný ihned.
Těšíme se na CV/LinkedIN a motivační dopis.
Bonusy/prémie, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Občerstvení na pracovišti, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Dovolená více než 5 týdnů, Dog-friendly office, Profesní/osobní koučO pozici
- Kdo hledá:
- Heureka Group a.s. (Zaměstnavatel)
- Místo pracoviště:
- Na dobu určitou
- Pracovní vztah:
- Pracovní smlouva
- Doporučené vzdělání:
- Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
- Doporučené jazyky:
- Angličtina (Středně pokročilá)