6. března

Team Leader pro Contentové oddělení

Heureka Group
Liberec – Liberec IV-Perštýn

štědrá paleta benefitů

Jsme Heureka Group, největší e-commerce platforma působící na devíti trzích střední a východní Evropy. Už několik let vytváříme produkt, který usnadňuje nakupování snad každému v Česku i na Slovensku. Každý měsíc si k nám pro radu přijde více než 20 milionů uživatelů a patříme ke špičce mezi cenovými srovnávači ve všech zemích našeho působení.

Pro náš contentový tým, starající se o produktový katalog, hledáme šikovného Team Leadera. Pokud rád/a nakupuješ online a dokážeš si představit co zákazník ocení při výběru jednotlivých druhů produktů a zároveň chceš vést, motivovat a rozvíjet partu pěti Content Editorů, tak neváhej a pošli nám své CV.

Co bude tvým úkolem:

Rozvoj produktového katalogu a vedení týmu v rámci Contentového oddělení:

• Budeš zodpovědný/á za rozvoj a motivaci týmu, který má na starosti segmenty Dětské zboží, Kosmetika a zdraví a Móda a oblečení
  • Pomůžeš nám v hledání cest jak vylepšit informace o produktech
  • Pomůžeš při strategickém rozvoji části katalogu nejen v ČR a SK, ale i v dalších zemích Heureka Group
  • Pravidelně budeš mít k dispozici kvalitní datový reporting, také budeš součástí plánování OKR (strategických cílů).

Bez čeho to nepůjde:

• Zkušenost s vedením týmu
  • Technická zdatnost při práci s kancelářskými aplikacemi a PC
  • Dobré komunikativní schopnosti
  • AJ na komunikativní úrovni
  • Výborná orientace na webu
  • Nadšení učit se novým věcem
  • Pečlivost a selský rozum při rozhodování a řešení
  • Proaktivita a schopnost dotahovat věci do konce
  • Schopnost motivovat pracovníky
  • Samostatný přístup ke svěřeným zodpovědnostem
  • Orientace v e-commerce.

Na co se u nás můžeš těšit:

• Komplexní zaučení na pozici
  • Na neformální kulturu a mindset nás všech
  • Skvělá kancelář v centru Liberce s výhledem na Ještěd
  • Setkání se šéfem už na 1. kole pohovoru
  • Volnou pracovní dobu s možností práce z domova, a spoustu dalších benefitů jako cafeterie, stravenky, …
  • Chceš se podívat, jak vidí Heureku lidé, kteří zde pracují? Mrkni na náš profil na Atmoskop.cz.
  • A mnoho dalšího, poznáš sám/sama
  • Nástup možný ihned.

Těšíme se na CV/LinkedIN a motivační dopis.

Bonusy/prémie, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Občerstvení na pracovišti, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Dovolená více než 5 týdnů, Dog-friendly office, Profesní/osobní kouč

Kdo hledá:
Heureka Group a.s. (Zaměstnavatel)
Místo pracoviště:
Rumunská 655/9, Liberec – Liberec IV-Perštýn
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Středně pokročilá)
Jdu odpovědět