Nástrojař pro lisovnu
Gebauer a Griller Kabeltechnik, spol. s r.o.
Mikulov
Jsme GG Group (Gebauer a Griller), mezinárodní společnost v rodinném vlastnictví, která již 80 let patří k předním výrobcům vysoce kvalitních a technologicky náročných kabelů a vodičových svazků převážně pro automobilový průmysl. V ČR máme největší pobočku - výrobní závod Mikulov s cca 1530 zaměstnanci, který se specializuje výhradně na automotive. Mezi naše zákazníky patří prestižní značky jako např. BMW, Audi, Porsche či Daimler.
Aktuálně hledáme šikovného nástrojaře, který zvládne běžnou údržbu a občasné drobné opravy postupových lisovacích nástrojů v naší lisovně kabelových ok.
Co u nás budete dělat?
- Kompletace lisovacích nástrojů dle výkresové dokumentace.
- Kontrola funkčnosti nástroje v podmínkách lisu.
- Opravy lisovacích nástrojů a jejich pravidelná údržba.
- Ruční a strojní opracování materiálu, svařování.
- Výjimečné služební cesty k zákazníkům či výrobcům nástrojů.
Co očekáváme od Vás?
- SOU/SŠ technického zaměření – strojař, nástrojař, obráběč kovů atp. nebo praxe na obdobné pozici alespoň 3 roky.
- Znalost strojírenských technologických postupů.
- Zkušenost s prací s VZV, otočným jeřábem a bruskou.
- Základní znalost práce s PC (MS Excel, MS Word, MS Outlook).
- Základní znalost anglického nebo německého jazyka pro čtení výkresové dokumentace.
- Odpovědný přístup k práci, spolehlivost, samostatnost.
- Ochota pracovat ve třísměnném provozu.
- Ochota cestovat k výrobcům nástrojů.
Co Vám nabídneme?
- Nástupní mzdu v rozmezí 31.000,- až 35.000,- Kč dle Vašich zkušeností a znalostí.
- Firemní autobusová doprava nebo příspěvek na dojíždění až 200,- Kč na den dle dojezdové vzdálenosti.
- Dotované závodní stravování (obědy, večeře, noční večeře) a nepřetržitě fungující kantýnu.
- Pět týdnů dovolené pro všechny naše zaměstnance (nemáme celozávodní letní dovolenou).
- Široký program zaměstnaneckých benefitů – příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na sportovní a kulturní vyžití ve výši 5.050,- Kč ročně (program Cafeterie nebo MultiSport karta), příspěvek na jazykové vzdělávání, bonus za doporučení nového zaměstnance 10.000,- Kč až 20.000,- Kč. a mnohé další.
- Odměna za loajalitu – ke každému výročí smlouvy bonus minimálně 7.200,- Kč.
- Bezpečnostní obuv, pracovní oděv s logem GG a všechny nástroje potřebné k práci jsou samozřejmostí.
- V neposlední řadě dlouhodobou perspektivu stabilního zaměstnání v moderním výrobním závodě.
- Nástup možný ihned.
Zaujali jsme vás? Napište nám!
Tak klikněte na tlačítko "ODPOVĚDĚT", vyplňte jednoduchý formulář a odešlete ho. Během několika dní se s vámi telefonicky spojíme a dopodrobna s vámi práci v GG probereme. Pak už zbývá jen osobní pohovor, vstupní lékařská prohlídka a jste členem našeho týmu. :-)
Těšíme se na osobní setkání a spolupráci s Vámi!
Bonusy/prémie, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na dopravu, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Závodní stravování, Kafetérie, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Možnost si napracovat hodinyO pozici
- Kdo hledá:
- Gebauer a Griller Kabeltechnik, spol. s r.o. (Zaměstnavatel)
- Místo pracoviště:
- Pracovní smlouva
- Doporučené vzdělání:
- Odborné vyučení bez maturity
- Doporučené jazyky:
- Angličtina (Základní), Němčina (Základní)