Peníze jsou vždy včas ,příspěvek na dovolenou a vánoce ,mám okolo sebe lidi kteří mi vždy pomáhají a chováme se s respektem a empaticky - dobrý kolektiv
Líbí se mi možnost vcelku individuálně řešit veškeré nenadálé situace.
Těší mě, že se dále můžu rozvíjet a hledat inovace v mé práci.
Jsem spokojený s kolektivem a v zásadě i s fungováním celé organizace.
Někdy mi některé úkony přijdou zbytečně složité nebo komplikované, či nadbytečné, ale na druhou stranu chápu, že udržet v chodu tak velký kolos jako je celá Diakonie není jen tak...
Nejvíce si vážím lidského přístupu pracovníků, ochoty pomoci a celkově bezpečného a klidného prostředí. Oceňuji také jasné informace, možnost konzultací a podporu při řešení osobních i praktických záležitostí.
Ráda bych dostávala vyšší plat. Také bych ocenila více prostoru (možnost místa) pro individuální konzultace s klienty.
Nejvíce oceňuji možnost flexibilní pracovní doby a možnost home office v případně nutnosti. Moc si toho vážím. Celkově je atmosféra na mém pracovišti přátelská, podporující, kolegyální. Velká vděčnost!
Výše platu v sociálních službách je nízká, to je dlouhodobý problém. Všichni si zaslouží daleko vyšší platy.