Pracovala jsem dříve na velkých domovech seniorů, tady jsem ráda, že dá se říci vše funguje jak má. Např. klient co zvládne si udělá sám, je prostor na to, aby zvládal sám vše co dokáže a já mu dopomůžu. Mám na klienta čas a to je důležité a toho si cením nejvíce.
Stává se, že je nás na službě málo a potom ta služba tomu odpovídá ( není tolik časového prostoru na klienta ). Proč je nás málo? Hlavní důvod jsou finance ( výplaty ). Chápu, že nejsme státní ( dotace ), ale v dnešní době nemůžou zaměstnanci dělat charitu a to mě mrzí. Protože Diakonine si myslím, že má dobré a zdravé základy. Měli by se zaměstnanci prát o místo v Diakonii, ale bohužel výdělek tomu brání.
Oceňuji přístup vedení organizace. Jsem spojen s důvěrou ze strany vedení.
Pracovní prostředí - zázemí kolegů. Větší možnost v rámci rozdělování osobního ohodnocení. Možnost více ocenit lidi, kteří svojí práci dělají opravdu dobře a naopak.
Přátelské a vstřícné prostředí a jednání ze strany vedoucích, ochota vyjít vstříc, důvěra a velmi dobré jméno zaměstnavatele, fajn kolegyně a naplňující práce.
Jsem spokojena s pristupem k lidem - zamestnancum i klientum.
Se spolupracujici atmosferou na pracovisti.
S podminkami zamestnavatele.
S typem prace.
S umistenim sidla.
Se spolupraci s vedoucim.
S ruznorodosti a variabilitou denni prace
S resenim pripominek a stiznosti.
1. kolektiv, kolegové
2. vychází vstříc, když potřebuju akutně upravit prac. dobu
3. společné aktivity pro seznamování/stmelování týmu
4. možnost vyzkoušet si i jinou pozici v rámci Diakonie
1. předávání informací včas
2. oproti jiným úsekům horší podmínky technického zázemí = vybavení úseku je často z druhé ruky, použité od jiných služeb, vymalování nebo nové lino je běh na dlouhou trať, naše prostory nevypadají jako útulné místo pro styk s veřejností
Přátelské prostředí pro práci.
Skvělá spolupráce s kolegy. Dobrý kolektiv.
Zaměstnavatel umí ocenit práci.
Nabízíme klientům kvalitní služby.
Prostor pro seberozvoj.
Nic mě nenapadá, jsem spokojená a do práce chodím ráda.