Vážím si lidí, kterým není těžký osud druhého člověka lhostejný. Toto umí i společnost Diakonie. Není důležité o tom umět hezky mluvit, ale jít příkladem. Vážím si svých kolegyní v péči, kdy se vzájemně podporujeme, aby naše práce byla odvedená na vysoké profesionální úrovni. Zrušila bych zážitkové dny a nahradila je relaxačním dnem pro personál. Zaslouží si to.
Potřebujeme schopně vedenou kuchyň, pro spokojenost uživatelů a jejich diet...
ted když je vše tak drahé mohl by zaměstnavatel přidat na platu.Dokonce bych řekla ,že by měl přidat na platu.Jinak si vážím,že mi zaměstnatael vychází vstříc jelikož mám malé děti
plat,jak jsem psala.Mohlo by to být kompenzováno alespon pořádnými benefity.Jako příspěvek na benzín,na pracovní obuv,která by měla být úplnou samozřejmostí.
Podřízení, na které se mohu spolehnout. Tým kolegů, kteří rádi pomohou a dokážou člověka podpořit.
Nemožnost skloubení pracovního a soukromého života. Nedostatek zastupitelnosti. Být neustále k zastižení na telefonu i mimo pracovní dobu. Pracovní náplň, která se nedá stihnout v řádné pracovní době. Vedení, které podceňuje důležitost odpočinku. Nedostatek pracovníků v přímé péči.
Nejvíce se mi líbí obrovský chtíč poskytnout v případě potřeby individuální pomoc všem, kteří to potřebují. Velmi bych ocenila milé a příjemné prostředí, v kterém se skvěle pracuje. Jako obrovský klad vnímám možnost dalšího vzdělávání a rozvíjení se. V případě studia je poskytnuté studijní volno, které vnímám, jako velký benefit. Jsem moc ráda, že mám možnost pracovat v tak dobrém kolektivu lidí a díky jejich zkušenostem čerpám velmi cenné zkušenosti a posouvám se dál.
Nemám jedinou výtku, kterou bych zde mohla zmínit.