Vnímám, že naše práce má velký smysl. Jsme zde pro naše žáky, u kterých se daří rozvíjet jejich potenciál, jsou v naší škole šťastní a spokojení. Vnímám jako velmi důležité být i podporou pro "naše" rodiče, se kterými se nám dobře spolupracuje... Velmi si vážím a jako velké štěstí vnímám i úžasný kolektiv, nás zaměstnanců, který se podařilo za roky, které v "naší" škole a na "našem" pracovišti, vytvořit.
Práce mi zasahuje časově do osobního života a chodu mé rodiny, což mi na jednu stranu vadí, na druhou stranu ale vnímám nyní její větší časovou náročnost jako velmi důležitou pro školu, tedy jedná se o mé rozhodnutí a jsem šťastná a velké díky patří mému manželovi a dětem, které dané respektují a podporují mě.
Důvěra a otevřenost - přijetí i schopnost se druhým zabývat
Flexibilní pracovní doba - přizpůsobení potřebám služeb i indi možnostem pracovníka
Volnost v nastavování procesů i plánování činností
Ne vždy dostávám zpětnou vazbu za svou práci. A člověk nedostává zpětnou vazbu ani od klientů, řeší často velmi složité situace, opakovaně . ... velké ohrožení vyhořením.