Oceňuji primárně osobní přístup ke každému z nás, náš názor je slyšet a vidíme, že se postupně dělají změny. Firma rychle roste a změny procesů jsou v této fázi standardním jevem. Enehano se s těmito změnami umí poradit a zbytečně nás jimi nezatěžuje.
Druhá naprosto zásadní věc je osobní rozvoj konzultantů, máme prostor pracovat na velkým transformačních projektech, tak i na menších agilních projektech. Naše práce může být velmi různorodá a podporuje rychlý profesní růst nás konzultantů.
Na Enehane si vážim osobný prístup, skvelý kolektív, zaujímavé možnosti projektov i rozvoja. Vždy som tu mala štastie na skvelých šéfov, ktorí ma vedeli posunúť vpred a inšpirovať.
V každej firme sa niečo nájde, no u Enehana mi príde dôležité, že si spatnu vazbu od nás priebežne zbiera a snaží sa ju implementovať či transparentne komunikovať prečo sa niektoré veci dejú a kam smerujeme.
Super kolektiv, možnost učit se novým věcem, ochotu kolegu, nadšené vedení společnosti, máme možnost být u toho kdy vzniká něco velkého , možnost vzdělávat se a dostávat za to peníze. Zatím firma není tak velká aby mohla utrácet a i přesto naší ředitele věnuji každý rok nemalé částky na charitu , pro zamestnance obětovali své BMW dali jej k dispozici kolegům. No a těšíme se všichni na Havaj :).
There is one more comment about this company, but we are not 100% sure yet that it was written by an employee. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?