Absolutně a bez pochybností firma mých snů. A třeba taky noční můra pro jiné lidi. Od firmy odchází v posledním půl roce tři lidi z deseti během prvních dvou měsíců po nástupu, ale zároveň roste tempem několika lidí týdně. Radixal není pro každého. Když nemáte ambice, když se vám dělat nechce... Ale jo, i pro vás by radixal mohl být, když budete pečliví a klidní. Není pro ty, co sami sebe neznají nebo něco předstírají. Na to se tu rychle přijde a když to okamžitě nezměníte, je konec. Vlastně asi stačí nelhat.
Růst firmy je přesně na hraně a občas ji překročí. Někdy se tak práce propadá do chaosu, ale vždycky se zase spraví. Je to jako raketa, taky letí těsně u hranice možností.
No overtime
Domluvíte se na rozsahu práce jak potřebujete.
Opportunity to work during studies
Když chcete pracovat při studiu, můžete si domluvit pracovní dobu i rozsah a není problém při přijímání juniorů.
Svoboda, i když je to svoboda jako poznaná nutnost. Nemusím, když nechci, jenže chtít musím. Každý den něco, každou hodinu, každou minutu. Radixal nikdy nespí. Úžasné dobrodružství nebo děsivý chaos? Obojí.
Nejsem spokojený nikdy s ničím, neznám ten pocit.
Varied work
Z projektu na projekt se přechází v průměru za 4-6 měsíců, ale když chcete, tak třeba taky každý druhý den. Technologicky sice není firma extrémně rozkročená, ale dá se tu dostat k těm hlavním věcem, co se dnes používají. Nemají problém se zaučováním.
Jobs for people aged 50+
Proč je firma vhodná pro lidi starší padesáti let? Možná proto, že část vedení má zhruba padesát a tak není problém najít společnou řeč. Dávají příležitosti a nemají předsudky. Co člověk po padesátce potřebuje? Aby se na něj dívali jako na vysoce zkušeného, spolehlivého, ověřeného pracovníka. Aby jej neprudili s blbostmi, o nichž už dávno ví, že nemají pro výsledek práce význam. Aby s ním mluvili normálně a nic na něj nehráli. To všechno v radixalu je, takže v tomto směru je to určitě pro starší lidi velice dobrá volba.
Mám poznámku k otázce na skloubení soukromého a pracovního života. Protože jsem v období, kdy "dělám kariéru", oceňuji, že když chci, není ve firmě nikdy "padla". Nikdy se nekončí a můžu dělat pořád pryč a dostanu za to náležité ocenění jak ve formě růstu osobního tak finančního i profesionálního. Kdybych se však soustřeďoval na jiné mimopracovní záležitosti tak bych to tak super zas neviděl.
Kolegové nejsou úplně tak schopní jak bych si představoval. Tooling není dokonalý.
V podstatě je to funkční dravá rostoucí firma se vším všudy. S příležitostmi, neformálností a svobodou, kterou jinde nezažijete. Ani tady to nebude věčně.
Nemám nic konkrétního. Snad jen to, že se tu nedá počítat s trvalou pozicí, všechno je pořád v procesu změny. Někomu to nemusí vyhovovat.
There are 3 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?