Dynamicky se vyvíjející společnost, která má vizi, plná schopných, kvalifikovaných a lidsky kvalitních kolegů. Příjemná atmosféra na pracovišti, firemní stravování, 5 týdnů dovolené, možnost si organizovat práci podle sebe. Společnost zajímají veškeré snahy o vylepšení a svým zaměstnancům naslouchá. Zajímá ji, jak se člověk v práci cítí, možnost osobního rozvoje. Mimopracovní i firemní akce, Flexipass/Multisport karta, příspěvek na penzijko, charitativní akce na dobročinné účely mezi zaměstnanci.
Korporát = hodně věcí na dlouho, ale když po tom člověk jde, podaří se, spousta věcí jsou ještě výzvy, důležité je umět si poradit. Ne všechny proces jsou nastavené, něco je nedotažené nebo zkostnatělé.
Během posledního roku firma udělala obrovský skok dopředu, zlepšení prostředí, otevřená neformální komunikace, akce pro zaměstnance, přátelská atmosféra.
Výroba musí reagovat na nenadálé změny. Některé procesy se ještě pořád nastavují.
- můj nadřízený je skvělý leader který si váží mé práce a umí moji práci ocenit
- spolehlivý tým
- zajímavá práce co má smysl
- příjemné pracovní prostřední (nové kanceláře a výrobní hala)
- výroba je čistě montáž (žádný hluk, špína atd.)
- zajímavé benefity
- firma je zde v ČR krátce a spousta věcí ještě není nastavena (s tím ale musí každý kdo nastoupí počítat)
- v některých týmech je vyšší fluktuace
How would I fit in at Marmon Foodservice Manufacturing s.r.o.?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Skvělá příležitost být u začátku nové firmy v ČR, možnost ovlivnit spoustu věcí. Produkty mají velkou budoucnost, se zákazníky jsou dlouhodobé vztahy, kolektiv nejen v Brně pracuje s nadšením a výsledky práce za sebou můžete vidět velmi rychle.
Procesní část je zatím slabým článkem, na tom nás čeká ještě hodně práce. Jednotlivé týmy v rámci firmy ještě nejsou sjednocené. Vše se ale časem vyřeší.
Complex tasks
Halvním důvodem je množství procesů a projektů, které je potřeba vyřešit najednou. Je nutné umět definovat priority a pracovat na věcech od samotného začátku bez velké podpory z minulosti, již se není koho zeptat.
+ možnosť učiť sa a rásť (školenia, kurzy,...)
+ príspevok na dopravu
+ lacné obedy
+ možnosť realizovať sa na projektoch
+ rovnaký prístup ku všetkým
Varied work
Pretože firma ponúka rôzne školenia a workshopy, takže sa nudiť nebudete a zároveň je každý deň iný - ad hoc udalosti. Spolupracujete s rôznymi oddeleniami, ktorí vás taktiež nechajú nazrieť do svojej práce. :)
Informal work atmosphere
Nie je nastavený žiaden dresscode, všetci sú tu kamarátsky a hlavne si tykáme :)
Přátelské vztahy
Neustálé zlepšování
Umíme se i bavit
There are 7 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?