Možnost pracovat na klientech světové velikosti
Skvělý kolektiv plný inteligentních a inspirativních lidí
Možnost seberealizace a otevřené dveře veškerým hodnotným nápadům
Podpora talentů a dlouhodobého vzdělávání
Motivační ohodnocení, které svou výší reálně motivuje
Práce je zde opravdu hodně, takže je tempo někdy až vražedné, to však neznamená, že bych z tohoto rychlovlaku chtěl vystoupit.
S velikostí skupiny je pro nás neustálou výzvou udržovat familiérní a civilnější prostředí.
Důvěra
Skvělý kolektiv a vedení
Velmi slušné finanční ohodnocení
Práce odkudkoliv a kdykoliv
Školení, workshopy, rozvoj know-how
Klientské portfolio
Podpora i v soukromém životě
Flexibilita
Otvorenosť s nadriadenými.
Rôzne teambuildingy/firemné akcie
Snaha rozvíjať nás ako je yoga/angličtina ale aj plno individuálnych kurzov po dohode s vedúcim čo nikdy nie je problém.
Lidskost a pochopení, skvělí a zkušení kolegové. Nadstartní platové ohodnocení, možnost rozvíjet se a mít zkušenosti na zajímavých a taky zahraničních projektech.
Někdy práce může být hodně, či více stresová, ale to je úměrné s pozicí
Neuvěřitelná volnost pracovní doby. Chci přijít až v 10 nebo odejít po obědě? V pohodě. Potřebuju si vyřídit návštěvu lékaře nebo mít týden v kuse homeoffice? Není problém. Vyžaduje to samozřejmě velkou zodpovědnost a spolehlivost ze strany zaměstnance — práce stále musí být hotová, kvalitně a včas. Ale to, co tím získáváme, jsem ještě u jiných firem v Česku neviděl.
Vedení se reálně zajímá o zbytek firmy. Povykládá si, osobně přinese vánoční dárek (opravdu každému), zorganizuje společný oběd nebo zařídí užitečný firemní merch zdarma. Velmi oceňuji, kolik je vedení ochotné investovat zpět do celé firmy.
Velké ambice ohledně mezinárodní spolupráce: dávno nejsme jen na ostře ohraničeném a omezeném českém trhu. Je super sledovat, jak firma postupně (a zároveň hbitě) roste, i když je všude jinde krize.
Někdy může být práce trochu stresující. Ale která není? Pořád velmi převažují klady.