Obětavost vedoucích a schopnost vyjít vstříc komplikovaným požadavkům i během studia.
Skvělá atmosféra a celková rozmanitost práce.
Nadšení i středního managementu a návštěvy jednotlivých prodejen.
Celkově příjemné prostředí ve kterém se dobře pracuje.
Vyšli mi vstříc o co se týče bližší prodejny a ušetřili mi tak desítky hodin měsíčně.
V některých situacích nevěděla jedna ruka, co dělá druhá. Marketingové oddělení plnilo jejich požadavky, prodejny na to nebyly přizpůsobené. Neustálé vyhovování požadavkům partnerů a úpravy prodejen. Malá motivační variabilní složka, kterou bych jako kvalitní prodejce uvítal.
Opportunities for career advancement
V případě zájmu o postup z řadového zaměstnance je několik možností. Postup na vedoucího prodejny a tím převzetí zodpovědnosti za obchod, případně po domluvě i možnosti spolupráce na centrále v některém z dalších oddělení. S trochou snahy si myslím, že není složité žebříčkem postoupit.
Pleasant work environment
Udržované prodejny s dobrým týmem jsou základ pracovního prostředí, ve kterém máte strávit až 12 hodin. Ačkoliv údržbu prodejny dělá zaměstnanec sám, nikdo jiný ho neznečistí - kromě kolegů, se kterými to lze řešit. Většina zákazníků přichází za účelem nákupu ze zábavního průmyslu, případně mluvit o zábavě a to jen doplňuje celkovou pohodovou atmosféru.
There are 7 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?