Klidné prostředí, skvělí kolegové, skvělí nadřízení.
Benefity - sick days, příspěvek na životní pojištění.
Work in an international environment
Centrála ve Švýcarsku, závody v Německu, USA, Číně, Uzbekistánu, takže příležitost zdokonalit cizí jazyky (hlavně AJ, NJ), komunikovat s kolegy různých národností, pro vybrané pozice možnost služebních cest do celého světa.
Opportunity to use foreign languages
jednosmenny provoz, tehdy moznost delat prescasu kolik to unesu,
Dozvedel jsem se, ze koncim, jen s 6-dennim predstihem, slaba organizace prace, obcas komunikacni problemy, spolecnost pouziva IT system SAP tak na 20% jeho moznosti, konstatni plan vyroby nebo expedice takzka neexistuje -je papirovy a dalsi hodinu se muze smenit. Priklad: kamion ceka uz na stroj cislo x a teprve tehdy nekdo z expedice hleda jej ve vyrobe, ale stroj cislo x bude hotov tak za tyden nebo dva...
There are 12 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?