Nejvíce spokojena jsem byla s benefity, které firma nabízela (Multisport karta). Dále oceňuji možnosti home office.
Chyběla zde zpětná vazba a do čela našeho oddělení se dostávala často zmatenost a neúplnost požadavků ze strany nadřízeného. V době mého nástupu jsem měla 2 nadřízené, které měly nejen na mou práci jiný pohled. Dále zde vládla zvláštní atmosféra ze stran kolegů - neférovost a pretvářka. Na každého zde platil "jiný metr" + rozdělení na oblíbence.
Jobs for people with no work experience
Firma přijímá i úplné začátečníky v oboru, což je určitě velké plus — ne každá firma dá šanci někomu, kdo je v dané oblasti téměř nepolíbený.
Taky je pravda, že VIVANTIS nemá přehnané nároky na předchozí praxi, ale pokud je člověk motivovaný a ochotný učit se nové věci, příležitost většinou dostane.
Zaučení tu ale existuje spíše jen „papírově“.
Ačkoliv firma slibuje, že nové zaměstnance řádně zaškolí, skutečnost je často velmi stručná a čistě teoretická. Místo systematického vedení jde spíše o rychlé úvodní informace a krátké instrukce — a zbytek si musíte zjistit sami. Praktické předávání know-how nebo průběžná podpora tu bohužel chybí!
Nadřízení se soustředí hlavně na výsledky v podobě čísel.
Váš nápad, snaha nebo nasazení tu nehrají takovou roli, jak by člověk očekával. Pomoc od nadřízených bývá minimální — často sami nevědí, jak konkrétně poradit. Na poradách vás sice vyslechnou, ale ve výsledku je to spíše jen formální gesto, po kterém se skutečná změna nekoná - jaksi skutek utek a vše od výše postavených je jen na oko. Bohužel.
Směšné benefity, dají vám slevu na jejich E-shop, přičemž daný produkt seženete jinde levněji i bez slevy. Stravenky v hodnotě 60 Kč, i dělníci dostávají vyšší...