Zkušení kolegové, kteří jsou ochotni pomoct.
Propracovaný systém benefitů.
Sladění osobního a pracovního života.
Opportunity to learn new things
PMDP se věnuje více oblastem, které jsou vzájemně propojené. Zaměstnanec tak získá komplexnější informace i z oblastí, které by mu jinak zůstaly skryté.
Security and stability
Zavedený podnik s propracovanou péčí o zaměstnance a odbory.
Response from employer:
Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, těší nás, že jste u nás spokojený/á 😊. Dále budeme pracovat na zvyšování spokojenosti našich zaměstnanců.
- Učím se vždy něco nového
- Nikdo mi nedýchá za krkem při práci, dělám svým tempem
- Kolegové jsou nejlepší co jsem mohl dostat
- HomeOffice není dlouhodobá možnost, třeba dva dny týdně
Response from employer:
Děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že se Vám práce u nás líbí 😊 Možnost práce na HO závisí na konkrétní pracovní pozici na daném oddělení. Někde bohužel není možné pracovat na HO. PMPD jsou založeny na osobním setkávání zaměstnanců a osobní komunikaci, která utužuje kolektiv.
Za každých okolností se snažili mít příjemné pracovní prostředí a kladli důraz na kolektivní spolupráci
Narizene oblečení
Response from employer:
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Povinnost nosit stejnokroj je dána vnitřní směrnicí a týká se určitých skupin zaměstnanců. Stejnokrojové oblečení je vysoce kvalitní a funkční pro všechna roční období, aby se zaměstnanci cítili komfortně a zároveň reprezentovali naši společnost.