Úžasná parta lidí, kteří umí makat i bavit se. Projekty na kterých pracujeme mají smysl a posouvají nás všechny kupředu. Každý den se naučím něco nového a mám ten nejlepší team, jaký jen mohu mít.
Je tu skvělá a přátelská atmosféra a hromadné firemní akce nemají chybu, naposledy Bonami u moře... no řekněte, která firma toto nabízí. Také celkem svoboda projevu, pokud někdo přijde s dobrou myšlenkou, která dává smysl, je šance, že se zrealizuje, je tu velký prostor pro růst juniorních lidí. Pracovní doba je flexibilní a vše je postavené na velké vzájemné důvěře, nesnesla bych pracovat někde, kde mi někdo neustále funí za krkem...
Občasná zmatenost a nepřipravenost juniorních, což může navenek působit amatérsky. Některé procesy nejsou jasně nastaveny, ale pracuje se na tom. Zase je to to, co nás odlišuje od rigidního korporátu, což je to, co chceme.
Flexibilita v pracovní době, motivace k lepšímu výkonu podpořená týmem i nadřízeným, možnost rozvoje a kariérního postupu, přátelské prostředí a snaha dát vždy nejvyšší možné hodnocení, předání informací o všem napříč celou firmou.
Do práce chodím ráda a vím, že se mám vždycky na koho obrátit.
Ani ne :) překvapuje mě, jak moc spokojená tu jsem.
Complex tasks
Bonami rychle roste a díky tomu potřebuje zaměstnance, kteří jsou schopni se do jeho rozvoje opravdu opřít. Dává možnost i těm, kteří nemají tolik předešlých zkušeností a od každého se očekává, že se zapojí.
Opportunity to learn new things
Za jeden rok tady jsem měla možnost vyzkoušet několik procesů, se kterými jsem předtím neměla nikdy možnost se setkat. Nadřízené zajímá, co chcete dělat a dávají prostor k tomu dojít.
Benefity v Bonami jsou spíš standart na dnešní dobu.
Ve firmě je super kolektiv, který dokáže poradit úplně se vším. Nikdy se člověk necítí, že někoho otravuje, když žádá o radu. Co stojí určitě za zmínku jsou firemní akce
Nejvíc oceňuju tu přátelskou atmosféru. Férovost, transparentnost, "volnost" a důvěru. Navíc vidět každý den lidi, které jejich práce baví je skvělé.
Nižší finanční ohodnocení v poměru "výše úrovně života v Praze". Na druhou stranu je to velmi často kompenzováno různými benefity, které už za ty roky beru spíše jako samozřejmost.
Skvělá firemní kultura, spousta svobody, flexibilní pracovní doba, možnost práce z domova podle potřeby, důvěra, kolektivní zodpovědnost, přátelská atmosféra.
Málo prostoru, celkově kanceláře neodpovídají počtu zaměstnanců.