Zajímavá pracovní náplň
Samostatnost
Odpovědnost
Kolektiv
Můj nadřízený
Benefity, které jsou jinde již běžné
Nemáme možnost práce z domova
Nemáme možnost klouzavé pracovní doby- přijít později/odejít dříve- dělat večer z domova/zůstat déle v práci...
Bohuzel jsem si nemohla cenit niceho,protoze se v poslednich letech nechovali nikdy ferove.
Zmenit obsazeni vedoucich postu na jistych pobockach,kde evidentne neco nefunguje,bezny zamestnanec to vidi,ale nikdy se nic nezmenilo.Vic komunikovat s obycejnym zamestnancem bez pritomnosti primeho nadrizeneho.Vic si vazit zkusenych a profirmu zapalenych lidi,a ne je bez zajmu propoustet. A take je financne ohodnotit lepe nez zacinajiciho nicnevedouciho zamestnance.
Nechtějte po mně, abych hodnotil svého minulého zaměstnavatele, protože nemám co říct. Co jedině můžu vzkázat buďte obezřetní.
Spravedlnost
Work in a team of young people
Je vhodný pro lidi po škole, kteří se rádi přiučí novým věcem a získá nové zkušenosti do života.
Je pro lidi, kteří mají rádi sport a rádi pracují s lidmi. Je vhodná pro lidi kteří jsou odolný vůči stresu. A naučí tě obezřetnosti. V Intersportu najdeš vše potřebné, co ti život přinese. Buď tě to posílí, nebo porazí.