- s fungováním kolegů v managementu (nejlepší management, ve kterém jsem pracovala),
- skvělí kolegové napříč všemi týmy, dobré a zdravé vztahy,
- možnost seberealizace (v rámci svého hřiště se mohu realizovat), práce mě baví a naplňuje,
- výborné podmínky, svoboda v práci,
- smysluplný produkt
- flexibilní pracovní doba - mohu si svou práci plánovat dle svých potřeb a díky tomu mohu lépe skloubit pracovní a soukromý život
- skvělá atmosféra na pracovišti založená na společných hodnotách
- férové jednání a možnost seberealizace
- ocenila bych více možností se vzdělávat, účastnit se rozvojových kurzů, které by mě posunuly na mé pozici
Som spokojná s prístupom firmy. Iresoft si zakladá na dôvere a dobrých vzťahoch, nielen medzi zamestnancami, ale aj zákazníkmi. Vo firme panuje dobrá atmosféra a preto sa sem človek teší. V Iresofte nám ide o to, aby tých 2000 hodín, ktorých ročne v práci strávime bolo čo najpríjemnejších. Myslím si, že sa to darí plniť na výbornú.
Priateľská a milá atmosféra, skvelí kolegovia a nadriadení. Hlas jednotlivca je počuť. Priestor na dostávanie a dávanie feedbacku. Skvelá firemná kultúra, ktorá neznamená len prázdne frázy. Čo človek potrebuje k práci, to k nej dostane. Super začlenenie do kolektívu, človek sa cíti súčasťou od začiatku, kolegovia sa chodia opýtať, či netreba s niečím pomôcť. Veci, ktoré sa naplánujú sa skutočne dodržia, takže sa môžem spoľahnúť na každého jednotlivca a každý urobí maximum, aby dodržal slovo. Ako to ja volám "útópia", ktorá je však hezkou realitou. :)
Relatívne dlho trvá kým sa človek prebojuje cez všetky kolá pohovorov, ale spätne neľutujem a som vďačný, že tu môžem pracovať. :)
- nejvíce oceňuji možnost občasného home office
- tykání napříč firmou, která usnadňuje adaptaci
- skvělý onboarding a podpora HR
- přátelské vztahy na pracovišti
- podpora týmu při plnění úkolů
- benefity formou přecházení mobilních telefonů a notebooků do držení zaměstnance po určité době
- týmové akce
- současná lokalita a rozhození firmy do 2 pater (ale stěhování už je v řešení)
- některé procesy by mohly být efektivnější
Freedom and independence
Firma zaměstnancům zvědomuje jejich roli a zodpovědnost vůči týmu, resp. celé firmě. Každý má možnost si svou práci zorganizovat s ohledem na dané termíny, priority a hladké plnění úkolů týmu.
Jobs fit for working parents
Převážná většina zaměstnanců má děti, takže firma je chápavá a vstřícná k nenadálým situacím související s péčí o ně. Do kanceláře občas děti můžeme přivést, mimo práci se potkáváme s partnery a dětmi.