Z oslav 25. výročí firmy
Z jednoho z našich vánočních večírků
Ing. arch. Karel Němeček - majitel a zakladatel
Ing. arch. Karel Němeček - majitel a zakladatel
Pleasant work environment+9

MANUFAKTURA (Český národní podnik s.r.o.)

Approximately 375 employees
Kosmetika inspirovaná českou tradicí a přírodou

Introduction

Jsme MANUFAKTURA - kosmetika inspirovaná českou tradicí a přírodou a plná ruční (MANUální) práce a příběhů. Naše značka pro nás symbolizuje skutečnou (FAKTickou) poctivost, originalitu, srdeční vztah a radost z práce. Již od roku 1991 v Praze vyvíjíme a vyrábíme kosmetiku založenou převážně na lokálních ingrediencích a spolu s lokálními produkty od místních řemeslníků a výrobců ji prodáváme v naší vlastní značkové síti prodejen. https://manufaktura.cz/o-nas/

How would I fit in here?
Find out how your ideas match up with what the employees of this company are saying.
Explore the company as seen by
All employees (113)
All departments/fields (113)
Employee Comments

Možnost plánovat směny, krásné prodejny
Stát 12 hodin opravdu není žádná sranda, nicméně vedení to vyžaduje a sleduje na kamerach což je opravdu trapné a směšné. Většina obchodu má židli před pokladnou která by vyřešila celou věc ale bohužel. Vlastně pardon, mate nárok na 15 min pauzy dopoledne a 15 min odpoledne🤦🏼‍♀️😀 pokud budete nachlazení a žádný zaskok nesezenete do prace nejspíš půjdete. Začínám mít pocit že vedení ty problémy nechce vidět.
Response from employer:
Děkujeme za Vaše hodnocení! Vaše spokojenost i podněty jsou pro nás moc důležité! K odpočinku na prodejnách - po pečlivém uvážení jsme se rozhodli do našich prodejen židličky navrátit. (Židličky byly z prodejen v minulosti odstraněny na základě relativně vysokého množství negativních zkušeností.) K systému záskoků - bohužel není v našich možnostech mít zaměstnance pouze pro potřeby záskoků – nebyli bychom jim schopni garantovat dostatečný počet odpracovaných hodin…Systém záskoků momentálně ponecháváme v rukou našich schopných vedoucích a tuto skutečnost komunikujeme i během výběrových řízení. Zaskakování na prodejnách okolních týmů není povinné, naopak pro některé z našich zaměstnanců je tato možnost vítaným zpestřením. V Manufaktuře jsme zvyklí otevřeně komunikovat a hledat řešení v případě nespokojenosti – zpětná vazba je pro nás důležitá k posunu a vylepšování, zároveň vám i rádi vysvětlíme, proč jsou některé naše postupy nutné. K dispozici jsou Vám proto plně vedoucí prodejen, regionální vedení či adresa personalni@manufaktura.cz. Děkujeme, Vaše Manufaktura
At the time of the review was:
Current employee
Department:Shop Assistant, Serving Customers
Worked for the employer:more than 2 years
Written:October 2023
Was this comment helpful?

Gallery
Vyrábíme v srdci České republiky

Vyrábíme v srdci České republiky

Naši vývojáři kosmetiky

Naši vývojáři kosmetiky

Naše prodejny s nejmilejším personálem

Naše prodejny s nejmilejším personálem

Příjemná atmosféra napříč odděleními+9
Please login to view further comments

• Easier company tracking and receiving job offers
  • More accurate recommendations of companies that meet your needs
  • All Atmoskop content
How would I fit in at MANUFAKTURA (Český národní podnik s.r.o.)?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes

There are 12 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?

Did you find MANUFAKTURA (Český národní podnik s.r.o.) interesting?
Let us help you find suitable jobs.